Ingezonden persbericht

MEE Infobus op het Neptunusplein in Amersfoort

De MEE infobus staat woensdag 12 november van 10.00 tot 12.00 uur op het Neptunusplein in Amersfoort. Iedereen met een beperking, handicap of chronische ziekte kan in de MEE infobus terecht voor informatie en advies. Een gratis gesprek met een professionele consulent van MEE, dicht bij u in de buurt. U kunt in de bus terecht met vragen over bijvoorbeeld vakantie, vrije tijdsbesteding, wonen of dagbesteding.

Tips en ideeën
Het unieke van de bus is dat je mensen die nauwelijks weten wat er mogelijk is, in korte tijd gratis tips kan geven waar ze ook daadwerkelijk iets mee kunnen.

Terwijl ze op weg zijn naar de winkel, loopt een echtpaar langs de bus waarvan de vrouw chronisch ziek is. Zij zijn door de chronische ziekte van mevrouw al jaren niet meer op vakantie geweest. De consulent vraagt wat voor wensen ze hebben. Gezamenlijk wordt er een gids bekeken. Het echtpaar is duidelijk onder de indruk van wat de mogelijkheden zijn. Ze gaan met informatie weg en komen zonodig nog terug als ze er niet uit komen.

Wanneer?
Nieuwsgierig geworden? De MEE infobus komt op woensdag 12 november in Amersfoort,

op het Winkelcentrum Neptunusplein van 10.00 tot 12.00 uur.

//// Einde persbericht /////

---