Gemeente Baarn

Waterschapsverkiezingen 2008
logo waterschapsverkiezingen

Van 13 tot en met 25 november houdt Waterschap Vallei & Eem verkiezingen voor een nieuw waterschapsbestuur. U kiest dan een nieuw waterschapsbestuur: het Algemeen Bestuur. De dijkgraaf (eigenlijk de waterburgemeester) is voorzitter van het Algemeen Bestuur. Het Algemeen Bestuur beslist over het water bij u in de buurt. Het waterschap regelt dat. Het Algemeen Bestuur heeft 26 zetels en deze kunnen bekleed worden door partijen en belangenorganisaties. Iedere partij en belangenorganisatie heeft een eigen idee over hoe met water om te gaan. Door op een partij te stemmen kunt u aangeven wat u voor water belangrijk vindt.

U ontvangt voor de verkiezingen een stempakket met daarin alle informatie. Laat ons weten hoe u over water in uw omgeving denkt en stem! Door uw stem uit te brengen, bepaalt u wie er straks in het bestuur van ons waterschap zitten. Het nieuwe bestuur wordt gekozen voor een periode van vier jaar: van 2009 tot en met 2012.

Meer informatie
Voor meer informatie over de waterschapsverkiezingen, de deelnemende partijen en de taken van het waterschap kunt u kijken op www.hetwaterschapishier.nl of bellen met het waterschap tel. 033-4346000.