Gemeente Dronten


29-10-2008

Beroepen en opleidingen markt

Weet jij al welke beroepsopleiding je wilt volgen? Donderdag 13 november is het zover. Bedrijven en instellingen doen gezamenlijk met het onderwijs hun uiterste best om jou te informeren over de verschillende opleidingen en beroepsmogelijkheden. Je kunt op de Beroepen en Opleidingen Markt (BOM) informatie vinden over aanbieders van beroepsopleidingen. Ook kun je voorlichtingsrondes over een beroepsopleiding bijwonen. De rondes worden gegeven in De Meerpaal, of in een bedrijf, passend bij dat beroep in de buurt van De Meerpaal. Wist je trouwens dat bij de voorlichting over een bepaalde opleiding ook een ondernemer komt vertellen over zijn ervaring?

Wil je meer weten over een bedrijf of beroep. Op de Beroepen en Opleidingen Markt staan per sector diverse bedrijven die je kunnen vertellen wat het werk inhoudt. Je kunt hier vragen stellen en wie weet staat jouw toekomstige baas er bij!
Bedrijven die graag hun toekomstige medewerkers willen ontmoeten en laten zien waarom hun bedrijf / beroep interessant is, kunnen zich nog aanmelden bij: Trudy@outofcircle.nl.

Benieuwd? De markt wordt gehouden op 13 november van 18.30 tot 22.00 uur in de Meerpaal.
De organisatie is een gezamenlijk initiatief van het VOMBO, gevormd door het Ichthus College, Almere College, ROC Flevoland, Praktijkonderwijs Dronten, Groenhorst College, OVDD en de gemeente.