Provincie Noord-Holland

Festival Karavaan favoriet in Noord-Holland

13-11-2008

Karavaan is de absolute favoriet van het publiek bij de provinciale verkiezing wat ga jij deze zomer doen?

Liefst 80% van de stemmen ging naar dit jaarlijks terugkerend spektakel. De verkiezing is onderdeel van de campagne wat kies jij? van de provincie Noord-Holland.

De sfeer, de voorstellingen op verschillende locaties en het diverse publiek maken Karavaan tot een uniek theaterfestival in Noord-Holland. Gedeputeerde Sascha Baggerman: Karavaan verbindt Noord-Hollanders met elkaar, met hun omgeving en met hun wortels. Daarom ben ik blij dat juist Karavaan gekozen is tot nummer 1 van wat ga jij doen deze zomer?

Sascha Baggerman feliciteerde Karavaan tijdens de première van 2Kusten in Hoorn. 2Kusten is een spannend initiatief van schouwburg De Kampanje in Den Helder, schouwburg Het Park in Hoorn, theater De Vest in Alkmaar en reizend theaterfestival Karavaan. Afgelopen zomer was 2Kusten de slotvoorstelling tijdens het festival. Dit seizoen start 2Kusten met een serie voorstellingen waarin het landschap en de bewoners van de kop van Noord-Holland centraal staan. Het publiek bepaalt de richting waarin de voorstelling zich ontwikkelt.

Campagne wat kies jij?
Op www.watkiesjij.nu kunnen Noord-Hollanders het hele jaar door blijven stemmen op hun favoriet. De website www.watkiesjij.nu is gemaakt in opdracht van de provincie Noord-Holland, die zo wil laten zien wat de provinciale overheid doet.

Nieuwsredactie