13/11/2008 15:01

Honeywell BV

CentraLine by Honeywell introduceert COACH 2.0;

het unieke software gereedschap voor het opstellen van elke denkbare HVAC oplossing

Amsterdam, Oktober 2008. CentraLine by Honeywell presenteert COACH 2.0; de software die de voordelen van configureren en vrije programmering voor HVAC installaties combineert. CentraLine COACH 2.0 zorgt ervoor dat de webbased beheercentrale ARENA 2.0 automatisch alle grafische informatie, instellingen, tijdprogramma's en de gemeten waardes kan uitlezen en bedienen. Indien gewenst kan invulling gegeven worden aan individuele wensen. Het bedienen en uitlezen kan ook verzorgd worden door de nieuwe CentraLine TOUCH. CentraLine by Honeywell is een uitgebreid productenpakket dat staat voor regeltechnische oplossing voor gebouwen voor en door getrainde en gecertificeerde bedrijven in de installatiemarkt.

Met COACH 2.0 worden hoogwaardige energie efficiënte verwarmings-, ventilatie en luchtbehandelingsapplicaties voor de CentraLine meet- en regelproducten gerealiseerd. Naast de programmering stelt COACH 2.0 tevens de project documentatie samen. Dit omvat o.a. principe schema's, instellingen, functie omschrijvingen en aansluitlijsten.

Met COACH 2.0 is het samen stellen van CentraLine HVAC applicaties uiterst eenvoudig en efficiënt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van segmenten die uitgebreid in de praktijk zijn getest en garant staan voor energie efficiënte oplossingen.

Uitvoerige informatie over Coach 2.0 en de overige CentraLine by Honeywell producten vindt u op het internet via www.centraline.nl. Gedetailleerde informatie over CentraLine by Honeywell krijgt u ook via telefoonnummer 020-565 6886 of via email: centraline-nl@honeywell.com

CentraLine is een merk van Honeywell. Honeywell International is een gediversifieerd concern met een omzet van 38 miljard dollar, dat te boek staat als marktleider op het gebied van technologie en productie. Honeywell levert wereldwijd luchtvaartproducten en -diensten, gebouwbesturingstechnologieën (particulier en commercieel), producten voor de automobielindustrie, turboladers en speciale materialen aan klanten. Het bedrijf is gevestigd in Morris Township, New Jersey, VS. Aandelen worden verhandeld aan de beurzen van New York, Londen en Chicago. Meer informatie vindt u op www.honeywell.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl