Gemeente Sneek


dit jaar de publiciteitsprijs?

Welke Snekers verdienen dit jaar de Publiciteitsprijs?

Dien uw favoriet in voor de Publiciteitsprijs 2008

Veel Snekers hebben in 2008 de media gehaald, er zijn weer heel wat publicaties aan de stad en de omliggende dorpen gewijd. De gemeente prijst jaarlijks die mensen, verenigingen, instellingen, ondernemers of publicisten die de stad en haar dorpen het leukst, mooist, ludiekst, treffendst, het meest of het best in de publiciteit hebben gebracht. Alle inwoners van de gemeente worden van harte uitgenodigd hun favorieten voor deze prijs aan te melden!

Een vakkundige jury gaat de inzendingen beoordelen en kent een eerste, tweede en derde prijs toe. De winnaars worden speciaal uitgenodigd om op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Sneek de unieke `Super-Waterpoorttaarten' én de medailles in ontvangst te komen nemen. Vorig jaar waren dat Ben van der Knaap met zijn Sneker Simmer, het team van Vinea vanwege het schoolzeilen en fierljepster Anna Jet Leijenaar.

De nieuwjaarsreceptie wordt volgend jaar op maandag 5 januari gehouden.

Voor Snekers en door Snekers
De publiciteitsprijs is een echte publieksprijs. Tot 8 december mag iedereen in Sneek nomineren wat bij hem of haar in de pers het hoogste heeft gescoord.

Om u alvast in de stemming te brengen, geven wij hieronder enkele mediahoogtepunten van dit jaar weer:


* Het gestrande schip de Artemis


* De vele NK en EK kampioenen uit onze gemeente


* Ambulanceboot Antonius

Inleveren

Vóór 8 december in de bus van het stadhuis aan de Marktstraat deponeren of opsturen naar:

Gemeente Sneek Publiciteitsprijs, Postbus 10.000, 8600 HA, SNEEK. Of e-mailen naar i.wagenaar@sneek.nl. Anoniem inzenden mag.

Meerdere personen, publicaties of initiatieven opgeven: het mag allemaal.

Graag vermelden:


- Naam en adres inzender

- De persoon, publicatie (of het initiatief waar de publicatie uit voortkomt) die in aanmerking moet komen voor de Publiciteitsprijs 2008.en waarom.