Nederlandse Tafeltennisbond

NTTB zoekt vrijwilliger om project NAS te leiden Het project NAS (NTTB Administratie Systeem) heeft enige tijd stil gelegen, maar samen met de leverancier zijn we nu alle voorbereidingen aan het treffen om het project weer te vervolgen. De komende periode staat de ontwikkeling en implementatie van de competitiemodule centraal en later zal de ranglijst- en licentiemodule worden ontwikkeld.

Om dit project goed te begeleiden zoeken we met spoed een projectleider die samen met de leverancier, stuurgroep en betrokken vrijwilligers en medewerkers van het bondsbureau zorgt voor een goede implementatie.

De belangrijkste taak voor de projectleider is om de scope, planning en budget van het project te bewaken en te zorgen dat alle betrokken partijen goed samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen.

We zoeken iemand die goed kan communiceren, pro-actief is, flexibel en aantoonbare ervaring heeft met (ICT-)projecten. Onkosten (bv. reiskosten) worden conform het declaratiebesluit van de NTTB vergoed. De gevraagde tijdsinvestering bedraagt, na een opstartperiode, gemiddeld 8 uur per week.

Heb je belangstelling om deze rol te vervullen of wil je meer informatie, dan kan je contact
opnemen met Frank Berteling, directeur NTTB: berteling@nttb.nl of 079
- 343 81 40.

NTTB/FB/HH