Politie Rotterdam Rijnmond


* GETUIGENOPROEP; POLITIE ZOEKT VERDACHTEN OPENLIJKE GEWELDPLEGING

TEGEN ROTEB-MEDEWERKER
FEYENOORD-RIDDERSTER - De politie onderzoekt een openlijke geweldpleging door vijf verdachten tegen een 41-jarige medewerker van de Roteb en is op zoek naar getuigen.
Op donderdagavond 6 november omstreeks kwart over zes was een 41-jarige bestuurder van een Roteb-huisvuilwagen aan het werk op de Putsestraat. Om een ondergrondse container naar boven te halen zette hij de wagen gedeeltelijk op de rijbaan en een aantal parkeerplaatsen. Op het moment dat de Rotterdammer bezig was om de huisvuilwagen te installeren kwam een man naar hem toe en gaf aan dat hij in de weg stond en de wagen moest weghalen. Daarna kwamen nog twee mannen bij hem staan. Het drietal begon hem uit te schelden. Vervolgens gaf één van hen de medewerker een duw en bedreigde hem met de dood. Hierop legde de Roteb-medewerker uit dat het niet mogelijk was om de wagen meteen weg te halen. Vervolgens werd hij door één van de mannen vastgepakt. Kennelijk ontstond hierna een vechtpartij met meerdere personen. De Roteb-medewerker heeft aangifte gedaan en de recherche van Feyenoord-Ridderster heeft een onderzoek opgestart. Hieruit is het volgende gebleken:
Vermoedelijk gaat het om drie belagers waarvan één persoon een blanke huidskleur had en de twee andere personen een (licht) getinte huidskleur hadden. Mogelijk waren er meer mensen bij betrokken. Uiteindelijk heeft men zich kennelijk verplaatst van de Putsestraat in de richting van de Beijerlandselaan. Uiteraard is de recherche op zoek naar mensen die de vechtpartij gezien hebben of weten wie er aan die vechtpartij meegedaan hebben.

Getuigenoproep
De politie vraagt getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben over de openlijke geweldpleging en/of de verdachten, om contact op te nemen met de recherche van Feyenoord-Ridderster op 0900-8844 of via M. Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.