Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Indiase Bollywood show Bharati bijna uitverkocht!

-Amsterdam, 13 november 2008 - Bharati is nog maar twee weken te zien in Nederland en geeft nog optredens in Breda, Amsterdam, Zoetermeer, Zwolle en Utrecht. De shows in Amsterdam, Zoetermeer en Zwolle zijn vrijwel uitverkocht, in het Chassé Theater Breda en Stadsschouwburg Utrecht zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Voor hun voorlopig laatste shows in Nederland haalt de 60-koppige cast de komende weken alles uit de kast. Wie te laat was met het bemachtigen van een kaartje voor bijvoorbeeld het uitverkochte Concertgebouw in Amsterdam of het Stadstheater Zoetermeer, kan in de volgende steden nog eenmaal zijn hart ophalen:

Vrijdag 14 & zaterdag 15 november: Chassé Theater Breda Reserveren via 076-5303132 of www.chasse.nl

Woensdag 26 & donderdag 26 november: Stadsschouwburg Utrecht Reserveren via 030-2302023 of www.stadsschouwburg-utrecht.nl

Bharati- the wonder that is India

Bharati is dé muziek en danssensatie uit India. Na een grote Europese tour komt deze spectaculaire voorstelling opnieuw naar Nederland. Bharati is een mix van dans, muziek en Indiase traditie, uitgevoerd door meer dan 50 dansers, musici, acteurs en acrobaten. Een Nederlandse verteller neemt het publiek mee op reis langs Indiaas verborgen schatten en bijzondere culturele rijkdommen en toont het land zoals u het nog nooit gezien heeft. De show biedt een staalkaart van het moderne en traditionele India. De liedjes worden gezongen in het Hindi. Deze kleurrijke en muzikale Bollywoodshow is een lust voor oog en oor en dit feest wil je niet missen!

"Het beste dat India momenteel op zang en dansgebied te bieden heeft" - de Volkskrant

Bekijk ook de Bharati trailer op: http://nl.youtube.com/watch?v=RMZh5DioVaM Voor meer informatie over de show zie de website: www.bharatishow.nl