Gemeente Brummen


Doe mee aan fotowedstrijd

(Oorspronkelijke publicatie datum: 13-11-2008)

Vanwege de opening van de nieuwe sportaccommodatie op De Hazenberg in Brummen organiseert de gemeente een heuse fotowedstrijd. Centraal in deze wedstrijd staan fotos die draaien om het thema sport in onze gemeente. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de beste, leukste of meest verrassende fotos. De uitslag van deze wedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond 9 januari 2009 in de nieuwe sportcomplex.

Tot uiterlijk maandag 15 december 2008 kunt u uw foto (of fotos) inleveren bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis in Brummen. Belangrijk is dat het fotos zijn die op een of andere manier te maken hebben met sport in onze gemeente. Het mogen oude archieffotos zijn of fotos die u recent heeft genomen. Natuurlijk kunt u ook de komende weken nog met uw fotocamera op pad om wellicht de winnende sportfoto te schieten. Professionele fotografen zijn overigens uitgesloten van deelname aan deze fotowedstrijd.

Uw foto(s) kunt u ook in een enveloppe opsturen naar de gemeente Brummen, ter attentie van de foto-wedstrijd, postbus 5, 6970 AA in Brummen. Doe dit wel voor 15 december 2008. Uiteraard kunt u ook uw foto inleveren bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis. Digitale fotos kunt u op een schijf of usb-stick inleveren bij de centrale receptie in het gemeentehuis. Opsturen van foto's per e-mail is niet mogelijk.