Tele2

Film `I love Dries' nu al bij Tele2 TV "on demand" te zien!

Amsterdam, 13 november 2008. Communicatiebedrijf Tele2 biedt vanaf vandaag de film I love Dries aan via haar digitale televisie platform. Gelijktijdig met de start van de DVD verhuur, kunnen TV-klanten van Tele2 eenvoudig via de afstandsbediening de film huren en direct bekijken, terugspoelen of pauzeren. Steeds meer filmmakers kiezen er tegenwoordig voor om digitale exploitatie van hun films via verschillende kanalen te doen. Door deze ontwikkeling zijn filmliefhebbers niet langer afhankelijk van de videotheek om een recente film te huren, maar kunnen ze nu ook vanuit hun luie stoel een film huren bij Tele2.

"Ik ben heel trots op `I love Dries', het is echt een supermelige en tenenkrommend leuke film geworden," aldus Dries Roelvink. "Ik wil dat zoveel mogelijk mensen mijn film kunnen zien en daarom heb ik gekozen om deze film ook aan te bieden via Tele2 TV. Ik heb overigens ook nog steeds het vertrouwen dat de film in de bioscoop gaat uitkomen."

"Met Tele2 TV richten wij ons nadrukkelijk op het aanbieden van films, televisieseries en programma gemist via Video on Demand," aldus Hans Broekhuis, Director TV Marketing en Content van Tele2. "Wij bieden onze klanten al recente topfilms van Warner Bros. en Disney en zijn heel blij dat we nu al `I love Dries' kunnen aanbieden."


- EINDE -

Contact Tele2 Remco Meerstra Corporate Reputation Executive T: +31 (0) 20 750 1804 E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt consumenten, de zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.