Ingezonden persbericht


UNIEKE STUDIEREIS VOOR LEISURE PROFESSIONALS NAAR FLORIDA

Grootste vakbeurs en unieke 'achter de schermen' bezoeken bij wereldmarktleiders!

Van 13 tot 21 november 2008 organiseren Adviesbureau voor Leisure en Cultuur Van Assendelft & Partners, PleisureWorld en SLIMM Advies, een unieke studiereis naar het walhalla van de entertainmentindustrie: Central Florida en Orlando.

Tijdens deze unieke studiereis, maken de deelnemers kennis met een groot aantal van de toonaangevende attractieparken van Disney, Universal en o.a. Sea World. In een aantal gevallen wordt de groep uitgenodigd voor een blik 'achter de schermen'. Kijken en kennis nemen van de gigantische bedrijfsvoering van deze wereldmarktleiders in de entertainmentindustrie.

Uitnodiging: Op maandag 17 november nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan de IAAPA Benelux Get-Together Party in The Peabody Hotel om ca. 19.00 uur. Wees er op tijd bij! Het belooft weer een gezellige netwerk bijeenkomst te worden. U kunt zich inschrijven door het formulier (bijlage) in te vullen en naar ons terug te sturen.

Sponsored by: Van Assendelft & Partners, PleisureWorld, SLIMM Advies, Maxifoto , Lagotronics

Let u inspireren en bezoek de volgende seminars ? congressen tijdens een van de komende Recreatievakbeurzen van Hardenberg & Gorinchem!

Wat is de markt van vrijetijd en zorgvakanties

Dinsdag 11 november 2008:
Kick-off bijeenkomst met o.a. een levendige discussie over wat is nou precies een zorgvakantie en welke bedreigingen liggen er op de loer en wat zijn de kansen in de markt. Aanvang met een netwerklunch 12.00 uur. Evenementenhal Hardenberg, aanmelden.

101 trends om in de gaten te houden

Woensdag 12 november 2008:
Camping- & Bungalows, 101 trends om in de gaten te houden. Trend & Toekomst seminar aanvang 12.00 uur. Evenementenhal Recreatievakbeurs Hardenberg. Voor nadere informatie kijkt u op de website.

Dag van de Buitensport

Dinsdag 2 december 2008:
Ook dit jaar organiseert de VeBON in samenwerking met Pleisureworld weer een dag van de buitensport, aanvang 13.00 uur Evenementenhal Gorinchem. Naar aanleiding van enkele ongevallen en de manier waarop de ongevallenregistraties worden aangeleverd, wordt er dit jaar extra aandacht aan dit onderwerp besteed tijdens een van de vele lezingen. Voor meer informatie kijkt u op de website.

Het Leukste Dagje Uit:

Woensdag 3 december 2008:
De jaarlijkse ontmoetingsdag voor collega's uit de dagrecreatie met als initiatiefnemers TOERNED - Attractiewegwijzer.nl - Daytrip.nl en Pleisureworld. U vindt ons altijd boven in de hoogste ranking bij Google. TOERNED is een samenwerkingsverband dat bestaat uit meer dan 30 bedrijven uit de dagrecreatie. Deze dag begint om 12.00 uur met een inlooplunch en kennismaking voor nieuwe leden. Voor meer informatie lijkt u op de website.

Loont investeren in Leisure?

Donderdag 4 december 2008 :
Brood@Spelen ontmoet Pleisureworld: gezamenlijk organiseren wij op 4 december 2008 in de Evenementenhal Gorinchem een unieke ontmoeting over investeren in Leisure. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vraag of investeren in Leisure loont. "The seven deadly sins" en "the seven heavenly virtues" van het investeren in Leisure worden in een interactieve sessie met sprekers en deelnemers op een rij gezet en besproken. Deze Leisure middag begint met een inlooplunch om 12.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur met als afsluiting een netwerkborrel op de beursvloer van de Recreatie Vakbeurs Gorinchem. Voor meer informatie kijkt u op de website: www.broodenspelen.nl

Noteer ook deze data in uw agenda:

29 januari 2009:
De (inter) Nationale Bungalowdag

3 en 4 februari 2009:
Plopsa(land) verovert Nederland, 2 daagse netwerkstudiereis

10 februari 2009:
Marveld Recreatie Landelijke Toeristische Bedrijven Contactdag