Dienstenbond CNV

Nieuws

30 oktober 2008

Voorstellen CNV Dienstenbond voor nieuwe cao FloraHolland

Eind november zal de eerste onderhandelingsronde plaatsvinden voor een nieuwe cao FloraHolland. De voorbereidingen zijn in volle gang. In samenwerking met kaderleden van de verschillende vestigingen is een concept voorstellenbrief tot stand gekomen. In bijeenkomsten op de verschillende vestigingen zal CNV Dienstenbond de concept voorstellenbrief uitgebreid toelichten en bespreken. We verwachten een grote opkomst!

De bijeenkomsten zullen op de volgende dagen plaatsvinden:

Vestiging Rijnsburg, Floratine
Donderdag 13 november 2008 om 10.30 uur

Vestiging Aalsmeer, Plantorama
Maandag 17 november 2008 om 19.30 uur
Woensdag 19 november 2008 om 11.30 uur

Vestiging Naaldwijk, locatie B167
Woensdag 19 november 2008 om 11.00 uur

Vestiging Eelde
Vrijdag 14 november 2008 om 08.00 uur

Graag ontvangen we u op één van bovengenoemde bijeenkomsten. Bijgaand treft u de concept voorstellen aan. Wij zullen de concept voorstellenbrief dan uitgebreid toelichten en bespreken. Leden van CNV Dienstenbond krijgen vervolgens de gelegenheid om hierover te stemmen. Zij hebben namelijk het laatste woord!

Samen sterk voor een nieuwe cao!
U ziet het. CNV Dienstenbond is goed voorbereid op de komende onderhandelingen. Daarbij hebben we wel alle steun nodig. Hoe meer leden wij hebben hoe sterker wij staan in de onderhandelingen. Bespreek daarom de voorstellen van CNV Dienstenbond met uw collega's en overtuig hen van het lidmaatschap. Alle werknemers bij FloraHolland profiteren immers van een goede cao. CNV Dienstenbond is de goedkoopste vakbond binnen FloraHolland. Wij bieden onze leden een compleet pakket aan rechtsbijstand waarmee u al snel EUR150 bespaart ten opzichte van andere rechtsbijstandaanbieders. Daarnaast is het lidmaatschap bij gebruikmaking van automatische incasso de eerste drie maanden gratis!

Lid-werft-lid actie: Altijd Prijs!
In 2008 voeren we een speciale lid-werft-lidactie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijk waardebon van EUR10,00 ontvangt u bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kunt u al een fraai cadeau winnen. Maar voor het werven van 5 of 10 leden kunt u kiezen uit nog mooiere cadeaus. Ga voor de actie naar www.cnvdienstenbond.nl.
Let op: het nieuwe lid moet wel werkzaam zijn in onze sectoren en vallen onder CNV Dienstenbond. En: bij automatisch incasso zijn de eerste drie maanden als welkomstgeschenk gratis! Doe mee voor een sterkere bond en een mooie prijs!

Voor vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief kunt u terecht bij uw bestuurder Wessel Breunesse, telefoonnummer 035-6460580 of per e-mail w.breunesse@remove-this.cnvdibo.nl.