FloraHolland


Plantendag FloraHolland: Samen werken aan succes

FLORAHOLLAND, 31 oktober 2008 (persbericht) - Op donderdag 13 november 2008 organiseert FloraHolland in Rijnsburg de jaarlijkse Plantendag voor aanvoerders en (groot)handelaren/exporteurs. Het thema van de bijeenkomst is "Samen werken aan succes". Tijdens het programma staat de vraag centraal hoe de consumptie van planten in Europa kan worden vergroot. Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland, gaat in zijn welkomstwoord in op de ontwikkelingen en de rol van FloraHolland. Na de film `Van plant tot klant' wordt met elkaar over het thema gediscussieerd. Als afsluiting helpt externe spreker Guido Thijs bezoekers van het evenement hun blik te verruimen op het gebied van marketing.
Tijdens het informele gedeelte kunnen kwekers en klanten kennismaken met een aantal diensten waarmee FloraHolland hen kan ondersteunen bij de afzet van planten.
De Plantendag vindt plaats in de plantenkas van FloraHolland vestiging Rijnsburg, en is alleen toegankelijk voor genodigden. Aanvoerders en klanten van kamer- en tuinplanten hebben intussen een uitnodiging ontvangen.