Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 4 november 2008

Voicst doet met hun 'Lost in my City Tour' WATT aan

De 'Lost in my City Tour' van de ADHD-rockband Voicst voert op donderdag 13 november langs WATT. Als bijzondere support nemen de Amsterdammers de Deens band The Blue Van mee.

Voicst ontpopte zich in oktober bij de start van hun huidige clubtour in Paradiso tot een van de beste live-acts van eigen bodem. Begin dit jaar vielen ze vooral op door hun uitbundige shows. Van een willekeurig cluboptreden tot de extravagante show op Pinkpop: gekheid was de troef waarmee ze wisten te overtuigen. Maar nu draait het vooral om de muziek, en die wordt scherp, energiek en vol passie gebracht. De live-bezetting van Voicst is flink uitgebreid; het trio deelt voor deze tour het podium met een blazerssectie, een extra gitarist en een laptopkunstenaar.

De clubtour staat in het teken van hun dit jaar verschenen tweede album 'A Tale of two Devils' met songs als 'Feel like a Rocket', 'High as an Amsterdam Tourist' en 'Everyday I work on the Road'. Deze zeer goed ontvangen plaat werd geproduceerd door Peter Katis (Interpol, The National) en mede geproduceerd door Rutger Hoedemakers van About.

Voicst was met hun debuutalbum '11-11' (2004) met daarop 'Whatever You want from Life' al zeer succesvol. De band tourde toen uitgebreid in binnen- en buitenland, onder meer samen met Juliette & The Licks, zZz en Danko Jones. Afgelopen zomer speelde Voicst voor Kane in de Kuip en in december verzorgen ze de support voor Anouk, Asian Dub Foundation en New Model Army, maar nu eerst hun eigen 'Lost in my City Tour'!

DO 13 11 2008
VOICST + support THE BLUE VAN (DK) @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang 20.30u
Tickets a E 12,50 (excl. vvk) zijn verkrijgbaar via de website van WATT, de Primera winkels en bij Plato en Velvet Music in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.voicst.com / www.myspace.com/voicst


---

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht