Tele2

Nieuw gezicht Tele2 Frank, the black sheep, benoemd tot woordvoerder Amsterdam, 13 november 2008. Communicatiebedrijf Tele2 start vandaag met een nieuw concept voor de consumentenmarkt. Centraal staat Frank: the black sheep. Frank is een nieuwe medewerker van Tele2 en staat voor het verhaal van het bedrijf. Hoe het een echte prijsvechter is. Eentje die het net even anders doet dan de rest. Het zwarte schaap van de telecommarkt. En ze blijft niet stil zitten. Tele2 maakt nieuwe technologie- en bereikbaar voor iedereen. Sneller dan de rest. Op haar eigen manier: eenvoudig, goed en betaalbaar. Frank was afgelopen week al `teasend' door heel Nederland te zien op posters en via livebanners op nu.nl. Ook de oud monopolist KPN heeft bezoek gehad van Frank DARE (zie http://nl.youtube.com/watch?v=3hBaUgGPeS4). TO BE Want onze missie is nog steeds hetzelfde. De grote telecomreuzen uitdagen en de prijzen omlaag drukken! DIFFERENT. "Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega Frank, ik denk dat hij heel geschikt is om het verhaal van Tele2 aan heel Nederland te vertellen." verklaart Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt. Vandaag om 10 uur `s ochtends stelt Frank zich of- ficieel voor tijdens een persconferentie op tele2.nl. Gelijktijdig gaat de multimediale campagne van start die ervoor zorgt dat niemand in Nederland Frank kan missen. Bovendien steekt Tele2 zichzelf in een `nieuw jasje' welke naadloos aansluit op het nieuwe concept. De gele huisstijlkleur verdwijnt en maakt plaats voor een kwaliteitsuitstraling met zwart en wit, aan- gevuld met verschillende kleuren voor de diverse producten en diensten.
- EINDE - Contact Tele2 Remco Meerstra Corporate Reputation Executive T: +31 (0) 20 750 1804 E: remco.meerstra@tele2.com Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt consumenten, de

zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.