Politie Amsterdam-Amstelland



Fietser overleden na ongeval / Laan van Vlaanderen-Plesmanlaan (13/11/08)

De 57 jarige Amsterdamse fietser, die woensdagmorgen betrokken was bij een ongeval op de kruising Laan van Vlaanderen-Plesmanlaan, is afgelopen nacht, donderdag 13 november, overleden. De politie roept nogmaals getuigen op om zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met wijkteam Oud West, via telefoonnummer 0900-8844.

EERDER UITGEBRACHT PERSBERICHT 12-11-2008 / GETUIGENOPROEP: Fietser ernstig gewond bij ongeval/ Laan van Vlaanderen-Plesmanlaan De politie zoekt getuigen van een ongeval dat woensdagmorgen 12 november, rond tien uur, heeft plaatsgevonden op de kruising Plesmanlaan-Laan van Vlaanderen. De 57-jarige fietser is ernstig gewond geraakt en verkeert in kritieke toestand. De 41 jarige bestuurder van de auto is voor verhoor meegenomen naar het bureau en daarna heengezonden.

De precieze toedracht van het ongeval is onduidelijk. De politie weet nog niet of er sprake is van een aanrijding danwel een valpartij en roept getuigen op, contact op te nemen met wijkteam Oud West via telefoonnummmer: ----- 0900-8844-----.