Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Haarlem, 13 november 2008

Hogeschool INHOLLAND en Stichting inQrowd bieden studenten de Studentenpas aan

Hogeschool INHOLLAND biedt via haar leerbedrijf inQrowd al haar studenten een kortingspas aan, genaamd de Studentenpas. Deze Studentenpas biedt op 10.000 plaatsen in Nederland kortingen en voordeel. Ook online kunnen haar studenten korting krijgen op vele A-merken. Daarnaast krijgen studenten 25% korting in meer dan 700 eetcafés in heel Nederland.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat aan alle studenten van een hogeschool of universiteit gratis een pas wordt verstrekt, die studenten helpt te besparen op grote en minder grote uitgaven. De verwachting is dat op termijn meerdere hogescholen en universiteiten dit initiatief zullen volgen. Voor de samenwerking met INHOLLAND stelt inQrowd 40.000 studentenpassen beschikbaar.

Vanaf 13 november kunnen de studenten de pas aanvragen via http://inholland.studentenpas.nl. Begin december zullen de eerste passen gedistribueerd worden. De studenten kunnen dus nog voor de feestdagen de kortingen verzilveren. De eerste aanmeldingen komen tevens in aanmerking voor tickets voor het jaarlijkse Snowevent (www.snowevent.nl), een groot studentenevenement in de sneeuw georganiseerd door Studenten.net.

Stichting inQrowd is een leerbedrijf van Hogeschool INHOLLAND. Via het leerbedrijf kunnen studenten ervaring en competenties opdoen in de praktijk, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Een van de activiteiten van inQrowd is de uitrol van de Studentenpas voor de Hogeschool. De aanschaf van de Studentenpas kost de student van Hogeschool INHOLLAND niets.

Partijen die aan het initiatief meedoen zijn onder andere SURFSPOT, Selexyz, en ASA Student Campus. De Studentenpas is een product van Studenten.net.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Stichting inQrowd
Zijlstraat 44
2011 TN te Haarlem
Contactpersoon Paul Feldbrugge, paul.feldbrugge@inqrowd.nl of 06 - 24 27 93 93

----------

All4students

Westerkade 6

9718 AP Groningen

tel. 050-2102866

fax 050-2102870

Correspondentie

Postbus 41138

9701 CC Groningen

routebeschrijving

Willemien Bouwers

Hoofdredacteur

willemien@all4students.nl