PERSBERICHT


- Uitreiking Britse 2008 Accountancy Age Awards of Excellence

Mamut Validis door Accountancy Age onderscheiden met 'Best Online Solution Award'

(Schiphol-Rijk, 13 november 2008) Mamut Validis, een samenwerking tussen Mamut en Future-Route, heeft de prestigieuze UK Accountancy Age Award voor 'Best use of Internet ­ Business' gewonnen. Het Britse financieel administratieve tijdschrift Accountancy Age deelde de onderscheiding op 12 november in Londen uit. De webbased dienst voor de controle van de boekhouding onderscheidt zich volgens de jury vanwege zijn volledigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Met Mamut Validis kunnen gebruikers online een kwaliteitscontrole uitvoeren op hun boekhouding. Mamut en Validis werken al ruim een jaar samen om Validis te integreren en lokaliseren in alle zeven kernmarkten waar Mamut beschikbaar is. De dienst is een kerncomponent van Mamut One, de volledige zakelijke oplossing op basis van het Software + Services concept.

Waardevol product, eenvoudig in gebruik
De jury riep Mamut Validis uit tot het zakelijke softwarepakket dat het beste gebruik maakt van internet. Naar aanleiding van de juryuitspraak schrijft Accountancy Age: "Het is een product van grote waarde voor het MKB en is wederom naar een hoger niveau gegroeid. Ondanks de diepgang van de functionaliteit is het product eenvoudig in gebruik en werkt het direct vanaf het internet. Log in en het werkt. Het vraagt zeer weinig tot geen training en is ontworpen om toegankelijk te zijn voor zowel financiële nitwits als experts."

"Het winnen van de 'Best Online Solution Award' van Accountancy Age is een grote zege voor Mamut. Het onderstreept dat we met de investeringen in onze Software+Services technologie van Mamut Business Platform en onze lange termijn partnerschap met Validis op de goede weg zijn," zegt Eilert Hanoa, CEO van Mamut.

Allesomvattende zakelijke oplossing voor Europese ondernemers De ambitie met Mamut One is om het gebruik en beheer van software en services voor kleine bedrijven te vereenvoudigen, met behulp van verbeterde functionaliteit en toegankelijkheid. Mamut One is een volledige zakelijke oplossing inclusief softwareapplicaties, webbased services en kennis. Het is volledig geïntegreerd en wordt beheerd door middel van een enkele sign-on oplossing.

Mamut Validis is een innovatieve boekhouddienst voor ondernemers. De webbased dienst maakt gebruik van een combinatie van business intelligence en vergevorderde data algoritmen, zodat direct en efficiënt de boekhoudkundige gegevens van een bedrijf gevalideerd worden.

Een onmisbaar instrument voor het MKB in zwaarder financieel weer Mamut, dat onlangs zijn 55e opeenvolgende kwartaal met tweecijferige groei bekendmaakte, is continu oplossingen aan het ontwikkelen voor het vereenvoudigen van de dagelijkse werkzaamheden van Europese MKB bedrijven.

Hanoa: "Gezien het huidige economische klimaat is Mamut Validis waarschijnlijk het belangrijkste nieuwe gegeven in Mamut One. De dienst stelt alle kleine bedrijven in staat instrumenten en technologie te gebruiken die tot dusver alleen tegen een zeer grote investering beschikbaar waren voor grote bedrijven. Doordat het mogelijk is om direct en continu de boekhouding te controleren en te begrijpen - zonder grote kennis hiervan te behoeven - kan elke ondernemer een volledig overzicht krijgen, zelfs thuis."
---

Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde softwareoplossingen en internetdiensten voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie, e-commerce, domeinen, e-mail, web hosting en beveiliging. Meer dan 350.000 Europese klanten vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Kijk voor meer informatie over Mamut en haar producten op www.mamut.nl

Over Validis(TM) en Future Route
Validis, een Future Route bedrijf, is een revolutionair 'Software as a Service' ('SaaS'), op commando, data checking service voor financiële accounts dat zijn gebruikers een manier biedt om direct, continu, regelmatig en begrijpend de accuraatheid en volledigheid van hun onderliggende account gegevens te checken en informatie te vergelijken met interne en externe regelgeving. Dit is bereikt met bijna geen training en minimale kosten. Validis is een bedrijf dat is opgericht en naar de markt gebracht door Future Route, de pioniers in denkende oplossingen. Future Route ontwikkeld zeer verfijnde technologische producten die zich richtten op het produceren van zeer complexe data analyses, gedeponeerde algoritmen op basis van software en maakt dit mogelijk voor verschillende massa markten. Future Route heeft een aantal wereldwijde patenten op het gebruik van artificiële intelligentie, inductieve logische programmering en informatie theorieën om een verscheidenheid aan op informatie gebaseerde bedrijfssituaties op te lossen.

Verder informatie over Validis en Future Route kan gevonden worden op www.validis.com of www.futureroute.co.uk