NEN


Winnaar Dutch Power Award 2008

vrijdag 5 december 2008, 15:13

Op 13 november werd tijdens het Dutch Power Symposium 'De Verwarring' de Dutch Power Award 2008 uitgereikt. André Postma, senior projectleider bij Essent Netwerk, ontving dit jaar de award, een blijk van waardering voor een persoon of organisatie die in het afgelopen jaar een bijzondere en zichtbare bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse energiesector. Hierbij gaat het ook om een bijdrage die geresulteerd heeft in zichtbare vorderingen en of verbeteringen op technologisch, innovatief of organisatorisch gebied.

Praktisch
De ruim 200 deelnemers aan het symposium 'De Verwarring' kozen Postma als winnaar. Bij het overhandigen van de award - een beeld in de vorm van een gestileerde tulp - werd hij geroemd om zijn deskundigheid, innovatief vermogen en visie, en werden zijn inspanningen op het gebied van slimme netstations, veilig meten aan magnefix-installaties en online kwaliteitsmeting nader belicht.
Postma onderscheidde zich verder met het ontwikkelen van elektrisch vervoer, door het neerzetten van het concept voor het Mobile Smart Grid. Postma is al jarenlang binnen de sector een 'kartrekker' van vernieuwende activiteiten, die zowel theoretisch degelijk als praktisch relevant zijn.
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
Dutch Power symposium (Nieuwsbericht) IEC/TS 62257-9-3:2006 en (Norm) NPR-IEC/TS 62351-4:2007 en (Norm) NPR-IEC/TS 62351-2:2008 en (Norm)