Fietsvideo's overzichtelijk op een rij op Startpagina.nl


Nieuwe videodienst fietsvakantie.startpagina.nl

AMSTELVEEN, 20081113 -- De populaire fietsvakantie.startpagina.nl heeft er een nieuwe community-tool bij, waarmee de bezoeker van de site nog meer op maat geholpen wordt te vinden wat hij of zij zoekt: een video-dienst.

Video's

Op de video-pagina van de fietsvakantie.startpagina staan een aantal links naar fiets-video's logisch gerubriceerd bij elkaar. Voorlopig is de pagina ingedeeld in de rubrieken Fietstechniek, fietshumor, fietsmuziek, fietsersbelangen en promo's voor fietsvakanties. De nabije toekomst zal waarschijnlijk vanzelf meer en andere fiets-gerelateerde video-rubrieken opleveren, afhankelijk van het aanbod aan fietsvideo's. De video-pagina is te bereiken via het icoontje 'video' rechtsboven op de fietsvakantie.startpagina, of rechtstreeks via de URL fietsvakantie.startpagina.nl/video.

Hoe werkt het?

Door op fietsvakantie.startpagina.nl/video één van de links in de linker kolom aan te klikken, opent de betreffende video in het video-scherm midden op de pagina. De video kan bekeken worden, en er kan een beoordeling van de video worden gegeven.

In de rechterkolom kan de bezoeker doorsurfen naar andere pagina's binnen de fietsvakantie.startpagina-groep, maar ook in één oogopslag zien welke video's andere bezoekers het meest de moeite waard vonden.

Uw video's ook op deze pagina?
Ook bezoekers van de website kunnen hun video's aanmelden voor de videodienst. De video moet daarvoor wel worden ge-upload naar www.youtube.com of www.zie.nl. Als dat gedaan is kan de beheerder van de fietsvakantie.startpagina gemaild worden met het verzoek de video op te nemen.

Fietsvakantie.startpagina.nl
De Fietsvakantie.startpagina.nl bestaat al ruim 6 jaar. De pagina werd door beheerder Dirk van Rens opgezet in 2002, en is samen met de inmiddels zeven `kleindochters' (fietsvakantie-nederland, -duitsland, -frankrijk, -oostenrijk, -europa, -wereld, -kinderen) goed voor ruim 2500 links naar websites over fietsen en fietsvakanties. De bij de pagina behorende marktplaats, het prikbord, de weblog over fietsvakanties, en nu dus ook een pagina met fietsvideo's, maken de functionele community compleet. Begin dit jaar werd de fietsvakantie.startpagina onderscheiden in de wedstrijd 'startpaginadochter van het jaar'.

Meer fietswebsites
Dirk van Rens heeft naast de fietsvakantie.startpagina.nl nog andere fietswebsites in zijn beheer. Op www.fietsvakantiepagina.nl krijgt de bezoeker informatie over fietsen in de meeste Europese landen. Fietsrouteplanner.eu is gebouwd rondom de fietsrouteplanner voor vakantiefietsers. Op fietsroutes.startpagina.nl en fietsroute-planner.startpagina.nl worden websites gelinkt met als onderwerp fietsroutes, respectievelijk fietsrouteplanners.





Ingezonden persbericht