Thuisbezorgd.NL en New York Pizza koppelen systemen


AMSTELVEEN, 20081113 -- Thuisbezorgd.NL en New York Pizza zijn in Amstelveen overeengekomen hun netwerken te koppelen. Bestellingen via Thuisbezorgd.NL worden nu nog per fax verzonden aan deze keten maar zullen vanaf februari direct in de terminal software van New York Pizza worden ingebracht.

Naast een tijdsbesparing levert dit kosten- en zelfs milieu voordelen op, er wordt immers geen papier en inkt meer gebruikt. Directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.NL : "Wij sturen tegenwoordig op piekmomenten 120 bestellingen per minuut aan bezorgrestaurants verspreid over heel Europa. Sommige restaurants ontvangen op één dag dan 80 bestellingen.

Het is ondoenlijk om deze bestellingen per fax door te geven, steeds meer restaurants zijn daarom via een directe lijn met ons verbonden. De koppeling met 80 New York Pizza filialen is een belangrijke stap voorwaarts in dit automatiserings proces." Thuisbezorgd.NL zal vanaf het moment dat de koppeling functioneel is de klant per sms op de hoogte houden van de status van de bestelling. New York Pizza en Thuisbezorgd.NL maken geen financiële details bekend over de overeenkomst.