Consument laat groen-geld op straat liggen


ZWOLLE, 20081113 -- Anno 2008 wordt het steeds duidelijker dat de consument groener zou moeten gaan consumeren. Onder de Nederlandse consument is veel animo voor verantwoord consumeren, maar een echte stormloop op bijvoorbeeld energiebesparende producten blijft vooralsnog uit. Dit is voornamelijk te wijten aan onvoldoende informatie, waardoor de consument moeite heeft om vertrouwd te raken met deze voor hen, veelal nieuwe producten. Ondernemer Merijn Gosker uit Zwolle, betreurt het feit dat de consument nog weinig gebruik maakt van deze mogelijkheden. Daarom doet Gosker er alles aan om zijn klanten vertrouwd te maken met deze besparende producten.

De mogelijkheid om met behulp van producten en een zeer minimale inzet, geld en energie te besparen, is bij velen nog onbekend. Voor slechts enkele tientjes zijn er producten te koop waarmee flink bespaard kan worden op het verbruik van gas, water, elektriciteit of brandstof. De besparingen kunnen makkelijk oplopen tot honderden euro's per jaar.

Ondernemer Merijn Gosker uit Zwolle, betreurt het feit dat de consument nog weinig gebruik maakt van deze mogelijkheden. Daarom doet Gosker er alles aan om zijn klanten vertrouwd te maken met deze besparende producten. In zijn nieuwe webwinkel, www.energievriendelijk.nu beschrijft hij hoeveel zijn producten besparen, hoe ze werken en waarom ze beter zijn voor het milieu. Ook worden de betekenissen van keurmerken onder de aandacht gebracht.

In de webwinkel zijn o.a. alle producten van het merk Go-Green, energy-savers en ecobuttons te koop.


Voor meer informatie kunt u terecht bij Merijn Gosker.

E-mail: info@energievriendelijk.nu





Merijn Gosker