Persbericht

Agresso Wholesale release 2008 in het teken van ketenautomatisering

~ ERP voor handelsbedrijven sluit nog beter aan op wensen uit de markt ~

Sliedrecht, 13 november 2008 - Unit 4 Agresso heeft een nieuwe editie van Agresso Wholesale gelanceerd. De nieuwe versie is ontwikkeld op basis van vraag uit de markt en sluit nu nog beter op de wensen aan van bedrijven werkzaam in de groothandel. Versie 8.7 van het ERP-systeem voor handelsbedrijven bevat behalve functionele verbeteringen nu standaard een projectenmodule. Steeds meer groothandels verzorgen de activiteiten die normaal gesproken door schakels gedaan worden die voor of na hen aan bod komen in de supply chain. De uitbreiding van Agresso Wholesale voldoet aan de wensen van deze nieuwe geïntegreerde groothandels. Daarnaast is er een standaard koppeling met de servicemodule iMOS van TriOpsys op verzoek van de markt.

Agresso Wholesale 8.7 werkt volledig onder Microsoft Windows Vista. Daarnaast is het mogelijk om een verpakkingsadministratie te voeren die voldoet aan de richtlijnen van de overheid.

Module Projecten
De module Projecten zorgt voor het doorberekenen van projectkosten naar opdrachtgevers op nacalculatiebasis. Ook is het mogelijk om deze kosten automatisch te journaliseren op interne grootboekrekeningen. Agresso Wholesale Projecten is ook bedoeld voor organisaties die de begroting van projecten gebruiken voor interne budgetten of offertes naar derden.

Field Force Automation (iMOS)
Agresso Wholesale 8.7 bevat een koppeling met iMOS van TriOpSys. iMOS verzorgt de planning van servicemedewerkers en de communicatie via mobiele apparaten die zij bij zich dragen. De gegevens die servicemedewerkers ingeven (materiaalverbruik, urenbesteding etc.) worden rechtstreeks naar Agresso Wholesale teruggekoppeld zodat servicemedewerkers makkelijker declarabel zijn.

Cross- en up selling in Web Solutions
De in 2007 geïntroduceerde module Web Solutions (webwinkel geïntegreerd met de backoffice van Agresso Wholesale) is verbeterd en voorzien van cross- en up selling mogelijkheden.

Jeroen Philippi, sales- en marketingmanager Unit 4 Agresso. " Meer dan ooit zetten we in op co-creatie: het samen met handelsondernemingen ontwikkelen van een ERP-systeem dat voldoet aan de wensen van de markt. De nieuwe projectenmodule is hiervan een goed voorbeeld. Om handelsondernemingen noodzakelijke wendbaarheid te geven, moeten ze kunnen vertrouwen op bedrijfssoftware die een combinatie is van de best beschikbare technologieën. In het kader hiervan hebben we de koppeling naar de servicemodule iMOS van TriOpSys gemaakt."