Ingezonden persbericht


GIO, Je hebt me!

Goed nieuws voor de fans van Gio! Donderdag 13 november komt namelijk officieel zijn langverwachte, nieuwe single "Je hebt me" uit. Op www.zangergio.nl kunnen we lezen dat Gio de release een paar weken moest uitstellen, maar dat het dan nu eindelijk zover is. Deze Marco Borsato-achtige ballad, waarin Gio laat horen écht een steengoede zanger te zijn, zal heel Nederland versteld doen staan!

Gio is het meest bekend van diverse samenwerking met grote artiesten zoals de Partysquad, Yes-R, Darryl en Ali B met wie hij o.a. hits als "Groupie Love" (2007) en " Dit gaat fout " (2006) uitbracht. Ook toerde Gio mee met de theatershow van Ali B ("Het leven van de straat"). Eerder verzorgde hij voorprogramma's van Mary J Blige, K-CI & Jojo, Destiny's Child, Kanye West, Pussycat Dolls, 112 en nog vele andere internationale artiesten. Op 16-jarige leeftijd tekende Gio een contract bij Universal voor zijn debuut album "First". Zijn solo singles, eerst in het Engels, later in het Nederlands, doen het goed. "Ik denk aan jou (jan. 2008) schoot menig playlist in nog voor de officiële release! Gio groeit, door dit succes, snel uit tot jeugdidool en ideale schoonzoon nummer 1.

Voor de nieuwe single "Je hebt me" bundelde Gio zijn krachten met producer Giorgio Tuinfort. Deze veelzijdige producer zit ook achter hits als 'Het land van" van Lange Frans en Baas B en "The sweet escape" van Gwen Stefani.

"Ik ben gegroeid en dat hoor je terug in dit nummer" zegt Gio. "Het is echt een mooie, brede ballad geworden, waarmee ik heel Nederland wil raken en niet alleen maar de jeugd. Giorgio heeft dat perfect aangevoeld!".

In lijn van zijn vorige singles schiet ook deze reeds menig playlist in nog voor de officiële release en is hij inmiddels al te horen op o.a. Juize Fm, FunX, 100%NL en Radio Rembrandt.

Vrijdag 14 november aanstaande is er in Bobs te Uitgeest een grootse release party. Op deze avond zal Gio de nieuwe clip voor "Je hebt me" opnemen. Tmf presentator Valerio presenteert de avond en als extra zal partyorganisator BigDik onder de eerste verkochte 500 tickets, 15 meet & greets verloten met deze heren. Ook zal Gio deze avond de "BigDik award" voor populairste artiest uit handen van Valerio ontvangen.

Kaarten voor dit feest zijn te bestellen op www.bigdik.nl.

De dresscode is WIT! Dus trek al je witte kleren uit de kast en zorg dat je dit feest niet mist!

----------