Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Margriet pakt uit op achtste Margriet Winter Fair

Hoofddorp, 12 november - "Waar vind je de leukste vrouwen? Waar zijn de leukste aanbiedingen? En waar vind je de meest uiteenlopende optredens en interviews? Dan moet je toch echt naar Margriet Winter Fair." (Karin Bloemen) Op vrijdag 14 november opent Margriet Winter Fair voor de achtste keer haar deuren. Dit jaar is de Fair feestelijker dan ooit, want Margriet viert haar 70ste verjaardag. Duizenden meters kerstlampjes, honderden kerstbomen en in kerststijl versierde winkeltjes vormen het decor voor het grootste Kerstevenement van Nederland.

Een dagje Margriet Winter Fair betekent inspiratie opdoen op het gebied van koken, mode en beauty maar ook een bezoek brengen aan Margriets Betere Wereld, de wervelende modeshows, boeiende demonstraties en creatieve workshops. Tevens kan er naar hartenlust geshopt worden in de meer dan 300 feestelijke shops. "Als je álles wilt zien en meemaken op één dag Winter Fair, dan krijg je het lekker druk. Kom anders gewoon twee keer", aldus de enthousiaste hoofdredacteur van Margriet Leontine van den Bos.

Muziek, interviews, shows en concerten, de hele dag is er van alles te doen en te zien op het podium van het Margriet Theater. Zo zullen onder anderen Nick & Simon, Bastiaan Ragas, Karin Bloemen, Re-Play, Danny de Munk en Alderliefste met als 'special guest' Ramses Shaffy het publiek trakteren op een spetterend optreden. "Het Margriet Theater is echt heel mooi en tegelijk intiem. Bovendien is het publiek enorm enthousiast!"(Alderliefste)

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 14 tot en met donderdag 20 november en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Margriet Winter Fair trekt jaarlijks 75.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (