Gemeente Enkhuizen

Gratis verwenmiddag voor mantelzorgers

Mensen die zorgen voor een zieke partner, ouder, familielid of vriend(in) noemen we mantelzorgers. In het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg heeft de gemeente Enkhuizen het Steunpunt Mantelzorg West-Friesland gevraagd om haar mantelzorgers eens in het zonnetje te zetten. Hiermee krijgen zij de aandacht en erkenning die ze verdienen.

Ontspannen programma
De geheel gratis toegankelijke verwenmiddag op vrijdag 14 november start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. In de Westerkerk, (tegenover de Hema) te Enkhuizen, worden mantelzorgers ontvangen met koffie en iets lekkers. Aansluitend kunnen zij genieten van een optreden van het koor De Dullegriet. Verder wordt een tweetal inspirerende workshops aangeboden: mozaïek en kleurenadvies. De middag wordt ontspannen afgesloten met een High Tea, waarbij er ruim gelegenheid is tot het uitwisselen van ervaringen.

Informatie en aanmelding
Bent u mantelzorger uit Enkhuizen en wilt u deelnemen aan de verwenmiddag op 14 november, meld u dan aan bij Steunpunt Mantelzorg West-Friesland via met 0229 206 706 of bel het Zorgloket in Enkhuizen 0228-315400. Mailen kan ook info@steunpuntmantelzorgwf.nl.

Tip: U kunt ook een ander verrassen met deze verwenmiddag. Kent u iemand kent die voor een ander zorgt en wilt u deze persoon bedanken voor haar of zijn inzet : Meld u hem of haar dan aan! Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl