Gemeente Leeuwarden

Word VIP-gast bij Domino Day

Bron: Gemeente Leeuwarden (05-11-2008)

Op 14 november a.s. wordt opnieuw een poging gedaan om het wereldrecord vallende dominostenen te breken. Vorig jaar keken ruim 90 miljoen mensen in Europa naar deze recordpoging die ook toen vanuit Leeuwarden werd georganiseerd. Ook dit jaar vindt deze bijzondere gebeurtenis in het WTC Expo in de Friese hoofdstad plaats. Bij deze live-uitzending aanwezig zijn, was altijd vrijwel onmogelijk. Met uitzondering van dit jaar. De stadsmarketingcampagne, Expeditie Leeuwarden, geeft in samenwerking met de gemeente Leeuwarden twee VIP-arrangementen weg voor de live-uitzending van Domino Day (SBS6) op vrijdag 14 november. Deze VIP-gasten worden ontvangen in het WTC-Expo, krijgen daar een diner aangeboden met aansluitend live zicht op de recordpoging voor 2008.

Het enige wat men daarvoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Voor de hoeveelste keer wordt Domino Day in Leeuwarden georganiseerd?
Het antwoord op deze vraag moet voor donderdag 6 november gestuurd of gemaild zijn naar Expeditie Leeuwarden, Antwoordnummer 7043, 8900 WC Leeuwarden of info@expeditieleeuwarden.nl. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en de winnaars krijgen automatisch bericht.

Domino Day 2008 wordt in alle opzichten een mijlpaal. Het is de tiende keer dat een poging wordt gedaan het wereldrecord vallende dominostenen te breken. In 2007 sneuvelde uiteindelijk de wereldrecordpoging. Het team onder leiding van Robin Paul Weijers is dan ook extra gedreven om de uitdaging dit jaar waar te maken en belooft een aantal bijzondere verrassingen... Het thema `Breaking more World Records than ever' spreekt in dat opzicht boekdelen: de poging om het wereldrecord van 2006 (4.079.381 stenen) te overtreffen staat niet op zich. Tijdens Domino Day 2008 zullen maar liefst tien bijzondere en afzonderlijke wereldrecordpogingen worden gedaan.