Gemeente Hellevoetsluis


Wijzigingen werkzaamheden N 218 Groene Kruisweg

Aangepaste planning en openstellingen
De provincie Zuid-Holland stelt de werkzaamheden tussen de kruising Kanaaldijk en de kruising Oude Singel uit vanwege technische problemen, waardoor de doorstroming van ons werkverkeer niet optimaal zou zijn. Met het verschuiven van de nachtwerkzaamheden kan de doorstroming beter geegarandeerd worden.
De nachtwerkzaamheden zijn verschoven naar de nachten van vrijdag 14 november tot vrijdag 5 december (van 20:00 tot 05:00 uur). Tijdens de werkzaamheden maakt het verkeer gebruik van de busbaan in twee richtingen. Ter hoogte van de Welleweg wordt het verkeer op de busbaan geleid.

In het weekend van 14 november vanaf 20:00 uur tot maandag 17 november om 05:00 uur wordt gewerkt aan de kruising Verdouwenhoeck. Dit is volgens de oorspronkelijke planning. In datzelfde weekend wordt ook de kruising Hartelweg aangepakt om een extra sluitingsweekend te voorkomen.

Openingstijden Shellstations
Door de wijziging in de planning zijn de beide Shellstations tot en met 14 november wel bereikbaar en geopend volgens normale openingstijden. Tijdens werkzaamheden in de nacht zijn de benzinestations overdag geopend en vanaf 20:00 uur gesloten. In het weekend van vrijdag 14 november vanaf 20:00 uur tot maandag 17 november om 05:00 uur zijn de benzinestations het hele weekend gesloten.

Eerdere openstelling kruising Borgtweg/Malledijk Omdat de kruising Borgtweg en Malledijk van groot economisch belang is voor het bedrijfsleven dat gebruikmaakt van industrieterrein Halfweg, wordt de kruising eerder opengesteld. Het verkeer kan vanaf maandag 24 november de oversteek maken van en naar het industrieterrein richting het vrachtwagenparkeerterrein aan de Borgtweg.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden, omleidingen en andere maatregelen staan op de speciale website van de provincie Zuid-Holland: www.n218.nl.

11/10/2008