Hogeschool Windesheim

Persbericht, 5 november 2008

Windesheim opent zijn deuren. Iedereen die wil weten wat Windesheim te bieden heeft aan hbo-opleidingen is welkom op vrijdag 14 november van 13.00-17.00 uur en op zaterdag 15 november van 10.00-14.00 uur. Op deze dagen zijn er ook voorlichtingsbijeenkomsten in het OndernemingenCentrum in Lelystad over het onderwijsaanbod van Windesheim in Lelystad. De programmaoverzichten en de routebeschrijvingen zijn te vinden op www.windesheim.nl/opendagen.

Tijdens de open dag valt er op Windesheim van alles te ontdekken. Havisten, vwoâers en mboâers kunnen sfeer proeven, opleidingen bezoeken, voorlichtingsrondes bijwonen en vragen stellen. Op de informatiemarkt in de centrale hal is er informatie verkrijgbaar over studentenverenigingen, studiefinanciering en andere voorzieningen. Ook kunnen belangstellenden informatie krijgen over het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige hbo+ variant met een intensief, interdisciplinair en internationaal onderwijsprogramma. Het Honours College richt zich op studenten met ambitie, die sneller willen studeren of die hun kennis en vaardigheden meer dan gemiddeld willen verdiepen. Daarnaast kunnen belangstellenden zich op de informatiemarkt aanmelden voor een rondleiding door de hogeschool.

Openbaar vervoer
Parkeren op de Campus is tijdens de open dagen lastig. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.