Gemeente Lelystad

Open huis Praten en Breien 14 november

Praten en Breien in Lelystad is bedoeld voor alle vrouwen die aan de slag willen met handwerk en interesse hebben in culturele achtergronden. 14 november is er open huis.

Vrouwen uit Lelystad zijn van harte welkom tijdens het open huis Praten en Breien in Lelystad op vrijdagochtend 14 november van 9.30 tot 11.00 uur in buurtcentrum de Krakeling, Fjord 155 in de Atolwijk in Lelystad.

Aan de slag

Praten en Breien in Lelystad is bedoeld voor alle vrouwen die aan de slag willen met handwerk en interesse hebben in culturele achtergronden. Op een ontspannen manier komen vrouwen wekelijks met elkaar in contact op verschillende locaties in Lelystad. Deelname is gratis en het materiaal wordt gratis verstrekt.

Iedereen welkom

De unieke baby- en peutercollectie en het decoratief linnengoed worden op stedelijke evenementen tegen kostprijs verkocht, zodat weer nieuw materiaal kan worden aangeschaft. Het project wordt ondersteund door de gemeente Lelystad en financieel mogelijk gemaakt met geld uit 'Ruimte voor Contact' van het Ministerie Wonen, Wijken en Integratie en het participatiebudget van de gemeente Lelystad. Iedereen is welkom, integratie verrijkt en daar wordt iedereen wijzer van.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thea Laffra, projectleider sociaal, afd. project- en wijkmanagement van de gemeente Lelystad, tel. 0320 278697 of t.laffra@lelystad.nl
---