Gemeente Coevorden

Feestelijke heropening sporthal Broekveld in Sleen

Aanstaande vrijdag 14 november wordt sporthal Broekveld in Sleen feestelijk heropend. De sporthal (Oldenhoffstraat 7) heeft een ingrijpende renovatie ondergaan en er kan weer vele jaren naar hartelust worden gesport. De gemeente Coevorden nodigt de vertegenwoordigers van de media van harte uit om bij de heropening aanwezig te zijn. Dit gebeurt op vrijdag 14 november om 19.00 uur op sportieve wijze door wethouder Jetty Remmelts-van Royen. Aansluitend is tot 21.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid om de gerenoveerde sporthal te bekijken. Diverse sportverenigingen geven tijdens de heropening een demonstratie.

Wekelijks zijn veel inwoners te vinden bij één van de vele sportverenigingen die de gemeente Coevorden rijk is. Om te kunnen sporten en bewegen is het belangrijk dat er voldoende, kwalitatief goede, goed bereikbare en betaalbare sportaccommodaties zijn. Daarom wil de gemeente de voorzieningen op orde brengen.

Ingrijpende renovatie
Vooruitlopend daarop heeft sporthal Broekveld in Sleen een ingrijpende renovatie ondergaan. Er zijn twee extra kleed- en twee scheidsrechterruimten bijgekomen. Alle kleed- en scheidsrechterruimten zijn gemoderniseerd met onder meer vloerverwarming. Ook zijn er energiebesparende maatregelen getroffen zoals verlichting die op bewegingsmelders werkt. Er is een nieuw scorebord, een nieuwe omroepinstallatie en Bouwbedrijf Geugies en Assen Installatiewerk heeft het naambord boven de entree van de sporthal aangeboden. Ook voor supporters is het beter toeven in de sporthal. Het raam in de kantine met zicht op de zaal is verlengd naar 5,5 meter en er zijn sanitaire voorzieningen bijgekomen, waaronder een invalidentoilet. Kortom, sporthal Broekveld heeft weer een moderne aanblik