Gemeente Noordenveld

Laan bezoekt MMP op Haarveld

Burgemeester Van der Laan bezoekt MMP op Haarveld

Gepubliceerd op: 12 november 2008

Op vrijdag 14 november om 09.00 uur gaat burgemeester Hans van der Laan op bedrijfsbezoek bij MMP. Als portefeuillehouder Economische Zaken wordt hij daar ontvangen door de directie, bestaande uit de heer A. Varma en mevrouw S.M. Kars.

MMP opende in de zomer van 2007 haar deuren aan het Vlasveen op het bedrijvenpark Haarveld. Sindsdien is het aantal medewerkers gestaag gegroeid, inmiddels werken er bij MMP in Roden 34 mensen. Daarnaast heeft het bedrijf nog een tweede vestiging in Bangelore in India. MMP is actief op diverse terreinen. Het bedrijf houdt zich bezig met software-ontwikkeling, met ticketverkoop via internet en met telesales voor goede doelen.

De software-ontwikkeling vanuit de vestiging in India levert voor bedrijven in Nederland computerprogrammatuur op maat. Via een platform op internet worden tickets verkocht voor de uitwedstrijden en de wedstrijden om de Champions League van PSV. Ook voor 50 theaters in Nederland wordt de kaartverkoop geregeld.

Een hele andere activiteit is de productie van het kleur- en knutselboek: `Kind en ziekenhuis'. Mevrouw Kars zegt hierover: " Wij hebben vanaf de start van het bedrijf altijd een deel van onze tijd en energie besteed aan dergelijke low-profit activiteiten voor non-profit organisaties. Wij zien dit als een bijdrage van MMP aan de samenleving".