De invloed van de kredietcrisis op Europa: deze week op BLOOMBERG TV

12/11/2008 17:04

PR Newswire

NEW YORK en LONDEN, November 12 /PRNewswire/ --
Terwijl de leidende economieën van Europa deze week hun verslagen over het derde kwartaal uitbrengen, kunnen BLOOMBERG TELEVISION(R) kijkers de economische realiteit in Europa, de kansen op een recessie en de vooruitzichten op herstel beter bekijken.
Vanaf donderdag zullen live uitzendingen en interviews van Bloomberg bureaus in heel Europa onthullen wat voor een invloed de kredietcrisis heeft op de productie in Duitsland, het onroerend goed in Spanje en de detailhandel in Italië. Bloomberg wil ook een speciale reportage uitzenden over de plannen van de Franse President Nicholas Sarkozy om de economische schade aan Frankrijk te herstellen.
De BLOOMBERG TELEVISION serie "Credit Quake: Europe On Edge" zal interviews omvatten met Pascal Lamy, directeur-generaal van het WTO, Jose Manuel Barroso, voorzitter van de Europese Commissie, Steven Roch, voorzitter van Morgan Stanley Azië, James Schiro, algemeen directeur van Zurich Financial, Thomas Mayer, hoofdeconoom Europa van Deutsche Bank, Jurgen Michels, directeur Europese economie van Citigroup en lid van de ECB Shadow Council en Veronique Riches-Flores, hoofdeconoom Europa van Société Générale en lid van ECB Shadow Council.
Voorafgaande aan een speciaal programma van een half uur dat op vrijdag 14 november om 19:00 uur GMT/20:00 uur CET uitgezonden zal worden met herhalingen in het weekeinde, zal "Credit Quake: Europe On Edge" twee dagen lang live updates en gerichte verslagen uitzenden.
Deze programma's zijn via kabel en satelliet beschikbaar op het BLOOMBERG TELEVISION netwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, via live Internet streaming op www.bloomberg.co.uk en via de BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) dienst. Na de uitzending zullen clips van het interviews opgeslagen worden en beschikbaar zijn op de BLOOMBERG PROFESSIONAL dienst.
Ga voor het volledige programma naar www.bloomberg.co.uk

Over het Bloomberg Television Netwerk
Het BLOOMBERG TELEVISION(R) netwerk is het enige netwerk dat via elf kanalen wereldwijd 24 uur per dag zakelijk en financieel nieuws uitzendt in zeven talen dat te zien is in meer dan 200 miljoen huishoudens. De programmering van BLOOMBERG TELEVISION wordt exclusief gemaakt door de internationale BLOOMBERG NEWS(R) dienst dat meer dan 2300 professionals heeft op meer dan 140 bureaus. Het dynamische BLOOMBERG TELEVISION scherm voegt diepte en context toe aan live reportages en levert kijkers real-time kaarten, het allerlaatste nieuws, aandelenkoersen en -indexen die verzamelt worden met behulp van de nieuws-, gegevens- en analytische hulpmiddelen van de BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) dienst.

Over Bloomberg
Bloomberg is de internationale leverancier van financiële gegevens, nieuws en analyses. De BLOOMBERG PROFESSIONAL(R) dienst en Bloombergs mediadiensten leveren real-time en gearchiveerde financiële en marktgegevens, prijslijsten, handels-, nieuws- en communicatiemiddelen aan bedrijven, nieuwsorganisaties, financiële en juridische professionals en individuen over de gehele wereld. Bloomberg's mediadiensten bestaan uit de internationale BLOOMBERG NEWS(R) dienst met meer dan 2300 professionals op 140 bureaus; BLOOMBERG TELEVISION(R), het 24 uur per dag zakelijke en financiële netwerk dat geproduceerd en uitgezonden wordt via elf kanalen in zeven talen; BLOOMBERG RADIO(R) diensten die wereldwijd tot op de minuut bijgehouden nieuws uitzenden via XM, Sirius en WorldSpace satellietradio en op WBBR 1130AM in New York plus de BLOOMBERG.COM(R) financiële nieuws en informatie website; het maandelijkse BLOOMBERG MARKETS(R) magazine en de BLOOMBERG PRESS(R) boeken voor investeerders. Ga voor meer informatie naar http://www.bloomberg.com.

De BLOOMBERG PROFESSIONAL dienst- en gegevensproducten zijn eigendom van en worden uitgezonden door Bloomberg Finance L.P. (BFLP). Bloomberg L.P. en haar dochterondernemingen(BLP) zenden deze producten uit in Argentinië, Bermuda, China, India, Japan en Korea. Bloomberg Markets Magazine is eigendom van en wordt uitgebracht door BFLP. BLP voorziet BFLP van wereldwijde marketing- en operationele ondersteuning en diensten. Bloomberg Tradebook wordt uitgebracht door Bloomberg Tradebook LLC en haar dochterondernemingen. Bloomberg Television, Bloomberg Radio, de Bloomberg Website en Bloomberg Press zijn eigendom van en worden uitgebracht en uitgezonden door BLP. BLOOMBERG, BLOOMBERG PROFESSIONAL, BLOOMBERG MARKETS, BLOOMBERG NEWS, BLOOMBERG ANYWHERE, BLOOMBERG TRADEBOOK, BLOOMBERG BONDTRADER, BLOOMBERG TELEVISION, BLOOMBERG RADIO, BLOOMBERG PRESS en BLOOMBERG.COM zijn handelsmerken en dienstmerken van Bloomberg Finance L.P., een besloten partnerschap uit Delaware, of van haar dochterondernemingen. BTV is een handelsmerk en dienstmerk van Bloomberg L.P., een besloten partnerschap uit Delaware. Alle rechten voorbehouden.

Heidi Tan, Bloomberg LP, +1-212-617-5375, htan14@bloomberg.net






-