60 miljoen kleurplaten afgedrukt via www.kleurplaten.nl r/>
14/11/2008 09:39

Lookat B.V.

Gisteravond om 19:28 uur is de 60 miljoenste kleurplaat afgedrukt via Kleurplaten.nl. Ondanks dat de Sint nog niet in het land is, zijn kinderen er al volop mee bezig: de 60 miljoenste kleurplaat is dan ook een kleurplaat van Sinterklaas.

Mede door het bezoek van de Goedheiligman zal de maand november opnieuw een recordmaand worden voor Kleurplaten.nl als het gaat om afdrukken. Naar verwachting zal het waanzinnige aantal van 1,5 miljoen afgedrukte kleurplaten ruim worden gepasseerd. Uit deze cijfers blijkt dat kleuren nog steeds favoriet is en dat voor het vinden van kleurplaten het internet een steeds populairdere bron is.

www.kleurplaten.nl is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar. Iedereen kan de site bezoeken en het gebruik is geheel gratis. Het inkleuren van kleurplaten is van oudsher een zeer geliefde bezigheid. Kleuren is altijd leuk, maar ook educatief. Spelenderwijs ontwikkelt het kind zijn motoriek, leert het zich te concentreren en groeit de creativiteit.

www.kleurplaten.nl is sinds 1 juli 2000 operationeel. De website is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste kinder- en familiesite van Nederland. In 2005 is Kleurplaten.nl uitgeroepen tot ' Website van het jaar' in de categorie 'doelgroepen'. Kleurplaten.nl heeft gemiddeld 350.000 unieke bezoekers per maand en 800.000 afgedrukte kleurplaten per maand.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.kleurplaten.nl/60miljoen