Gemeente Gilze en Rijen

In maart 2009 op de deurmat

Nieuwe gemeentegids in voorbereiding
Op dit moment is gestart met de voorbereidingen om te komen tot een nieuwe gemeentegids. De gemeentegids wordt ook dit jaar weer uitgegeven in samenwerking met City & Tourist Promotions BV.

Deze week krijgen alle adressen die opgenomen zijn in het redactionele deel van de huidige gids een brief. In deze brief vragen wij de gegevens te controleren en deze al dan niet gewijzigd te retourneren voor 1 december aanstaande. Het is belangrijk dat u de gegevens terugstuurt. Dit geldt ook als er geen wijzigingen zijn. Alleen dan weten wij of de brief u bereikt heeft. Geen brief terug betekent geen opname in de nieuwe gemeentegids. Alle adressen die in de papieren gids opgenomen zijn, vermelden we ook automatisch in de digitale gemeentegids.

Staat u nog niet in de gemeentegids?
Staat u nog niet in de gemeentegids en wilt u wel een vermelding? Dat kan. Stuur dan een mail naar: maj.anssems@gilzerijen.nl. Het is belangrijk ook tussentijdse wijzigingen door te geven. Zo blijven de gegevens actueel.

Tussentijdse mutaties doorgeven via internet?
Wist u dat u tussentijdse wijzigingen zelf aan kunt brengen in de digitale gemeentegids? Volg hiervoor de volgende stappen:


1. Surf naar de website www.gilzerijen.nl
2. Klik op Digitaal Loket

3. Kies voor digitale gemeentegids

4. Klik op de link >>Ga direct naar de digitale gemeentegids
5. Zoek de vermelding op (vul in het zoekveld uw zoekopdracht in)
6. Klik op de titel van de gevonden vermelding
7. Klik op Mutatie Gegevens.

Fotowedstrijd
Tot eind november loopt de fotowedstrijd die is uitgeschreven voor de nieuwe gids. Hebt u nog geen foto's ingestuurd, maar wilt u toch meedoen? Kijk dan op onze site voor de spelregels.

De nieuwe gemeentegids verschijnt in maart 2009 en wordt dan gratis huis-aan-huis verspreid. Deze gemeentegids is de enige gids die met medeweten van het gemeentebestuur wordt uitgegeven.