BedrijfsautoRAI

Speciale Volvo-cabine met vier zitplaatsen voor Logistieke Opleidingen Wim Luijten

(11/14/2008)
Logistieke Opleidingen Wim Luijten uit het Brabantse Bergen op Zoom en Wouw heeft onlangs de eerste Volvo met vier zitplaatsen in gebruik genomen. De twee extra stoelen van de FH 400 pk 4x2 Euro 5 truck zijn vermeld op het kentekenbewijs.
Zowel nieuwe als gebruikte Volvo FHâs kunnen de twee extra stoelen nu op het kenteken vermeld krijgen. Volvo Trucks verwacht met deze nieuwe optie rijscholen nog beter van dienst te kunnen zijn.

De twee extra stoelen zijn opgesteld tegen de achterwand van de cabine en beide voorzien van een veiligheidsgordel. Naast de stoelen bevindt zich een tafeltje, waardoor het mogelijk is gedurende de rit eenvoudig aantekeningen te maken. De stoelen zijn luchtgeveerd en worden af-fabriek geleverd met RDW-goedkeuring. Wim Luijten is erg enthousiast over zijn nieuwste aanwinst: âDe truck bevalt buitengewoon goed. De starre extra stoelen die we in de andere leswagens hebben, zijn nu voorgoed verleden tijd. De lessen zijn nu veel klantvriendelijker. Bovendien geeft het me meer rust dat alle inzittenden nu ook echt verzekerd zijn.â
Binnenkort ook lessen met LZV
Wim Luijten geeft al sinds 1990 verschillende logistieke opleidingen. De rijschool is erkend opleider voor VTL, het landelijk kenniscentrum voor mensen die werkzaam zijn in de transport en logistiek, en verzorgt lessen voor het UWV, verschillende uitzendbureaus en het ROC West-Brabant. Naast rijlessen bus, vrachtauto en vrachtwagen met aanhanger wil de rijschool met de nieuwe FH binnenkort ook starten met lessen met een LZV (lange zware voertuigen). âMet de nieuwe Volvo FH kan ik me als rijschool nog beter onderscheiden van de rest. De Volvo ziet er prachtig uit. Heel Nederland praat erover. En door de goede service die Volvo-dealer Bluekens ons biedt, is mijn vertrouwen in Volvo alleen maar toegenomenâ, besluit Wim Luijten.

The European Road Transport Show 2007