Falkena & Scheentra naar CMS Derks Star Busmann

14/11/2008 11:00

CMS Derks Star Busmann

Falkena & Scheentra naar CMS Derks Star Busmann

De praktijkgroep Banking & Finance van CMS Derks Star Busmann is uitgebreid met een nieuwe advocaat partner en een ervaren advocaat:

Bauke Falkena (1973) start per 1 december a.s als partner binnen de praktijkgroep Banking & Finance van CMS Derks Star Busmann. Falkena is afkomstig van Norton Rose (Amsterdam). In 1998 startte hij zijn loopbaan bij CMS Derks Star Busmann. Vanaf begin 2000 werkte hij voor Clifford Chance, sectie Finance & Capital Markets (Amsterdam) en in 2003 binnen de Focusgroep Debt Capital Market (Londen). Vervolgens was hij drie jaar advocaat bij Spigthoff (Cura(cc)ao) en sinds 2007 bij Norton Rose (Amsterdam).Falkena legt zich toe op het effectenrecht en publiceert en doceert op dat gebeid. Over de afgelopen 10 jaar heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van het financiële recht: advisering financieel (toezicht)recht, uitgifte van schuldinstrumenten, internationale corporate transacties, financiering en zekerheden, en procedures. Hij is werkzaam geweest voor banken en financiële instellingen en voor nationale en internationale bedrijven in tal van andere sectoren.

Eduard Scheenstra (1974) is sinds 1 november j.l. als advocaat werkzaam binnen de praktijkgroep Banking & Finance van CMS Derks Star Busmann. Scheenstra is afkomstig van Freshfields Bruckhaus Deringer (Londen), brengt de eerste zeven weken van zijn dienstverband door op de afdeling Banking & Finance van CMS-alliantiepartner CMS Cameron McKenna (Londen) en start medio december in Amsterdam. Na zijn advocatenstage op de afdeling Banking & Finance van Baker McKenzie en Faasen & Partners, was hij van 2005 tot 2008 verbonden aan DLA Piper (eveneens op de sectie Banking & Finance), waarna hij gewerkt heeft op de afdeling Banking & Finance van Freshfields Bruckhaus Deringer in Londen. Hij heeft uitgebreide ervaring op het terrein van financieringstransacties, structured finance en leveraged/acquisition finance.





http://www.cms-dsb.com