Gemeente Valkenswaard

Sportbundel Valkenswaard uitgereikt

Sportbundel Valkenswaard uitgereikt

Vanaf 10 november is de Sportbundel Valkenswaard 2008/2009 uitgereikt aan leerlingen van alle basisschoolgroepen in Valkenswaard.

In deze Sportbundel wordt het sportaanbod van de Valkenswaardse sportverenigingen in beeld gebracht. Sportverenigingen stellen zichzelf voor en geven informatie. Daarnaast bieden verenigingen de kinderen de mogelijkheid tot het volgen van gratis introductietrainingen. Kinderen en ouders kunnen op een overzichtelijke manier zien wat de Valkenswaardse sportverenigingen allemaal te bieden hebben en onder welke condities. Door de Sportbundel kunnen ouders en kinderen een gerichte keuze maken voor een sport die bij hun past.

Buurt- Onderwijs- en Sportimpuls
De Sportbundel is een uitgave van de gemeente Valkenswaard in samenwerking met de Valkenswaardse sportverenigingen. Alle sportverenigingen in Valkenswaard zijn onlangs door de gemeente Valkenswaard benaderd om hieraan deel te nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Hendrikx, medewerker van de BOS-impuls van de gemeente Valkenswaard, telefoon 040-2083 469 of via e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl.