AutoRai

Chevrolet lanceert zeer aantrekkelijke Limited Editionâs van Epica en Captiva

(11/14/2008)
De ruime Chevrolet Captiva en zakelijk aantrekkelijke Chevrolet Epica genieten beide grote populariteit onder het huidige koperspubliek. Net als de overige Chevrolet-modellen onderscheiden de Captiva en Epica zich door een zeer omvangrijke standaarduitrusting tegen een scherpe prijs.

Chevrolet Nederland heeft nu besloten twee extra aantrekkelijke uitvoeringen van de beide Chevrolets te introduceren: de Captiva en Epica Limited Edition. Het klantvoordeel bij deze twee LEâs kan oplopen tot respectievelijk ⬠6.600,- en ⬠6.500,-.

Captiva Limited Edition
De Captiva is Chevroletâs toonbeeld van de ideale auto die een stoer uiterlijk combineert met veel ruimte en talloze praktische mogelijkheden. Om de Chevrolet-rijder optimaal te kunnen laten profiteren, introduceert Chevrolet nu de Captiva Limited Edition, waarbij het maximale klantvoordeel maar liefst ⬠6.600,- bedraagt. Deze Limited Edition beschikt standaard over een luxe uitrusting met zaken als automatische airconditioning, lichtmetalen velgen, cruise control en zeven zitplaatsen. Bovendien kan de Limited Edition gratis worden uitgerust met een volledig geïntegreerd navigatiesysteem met kleurendisplay, wat het voordeel laat oplopen tot ⬠6.600,-.

Epica Limited Edition
De Chevrolet Epica geldt als een van de meest aantrekkelijke alternatieven voor zakelijke rijders. De pittige, maar zuinige dieselmotoren maken de Epica in combinatie met zijn omvangrijke standaarduitrusting en comfortabele wegligging tot één van de beste zakenautoâs in zijn segment.

Chevrolet introduceert nu, geheel in lijn met de Captiva, ook een Limited Edition van de Epica. De nog scherpere prijsstelling en luxueuzere uitrusting maken deze speciale uitvoering in zijn segment tot een zeer aantrekkelijke keuze. Zo beschikt de Limited Edition standaard over volledig automatische airconditioning, lederen bekleding, cruise control en lichtmetalen velgen. Daarnaast kan de Epica Limited Edition naar wens zonder meerprijs worden voorzien van een automatische versnellingsbak, waarmee het klantvoordeel maar liefst ⬠6.500,- bedraagt.

âOp is opâ
Zoals de namen al doen vermoeden is er van de Captiva en Epica Limited Edition maar een gelimiteerd aantal exemplaren beschikbaar. Ronald Dubbelman, Director Sales & Marketing van Chevrolet Nederland: âOmdat het hier gaat om Limited Editionâs is de vooraard beperkt. Vooral de uitvoeringen met gratis navigatiesysteem en gratis automaat zullen vanwege grote belangstelling snel uitverkocht zijn. Dit betekent dat geïnteresseerden die maximaal willen profiteren zich met enige haast naar hun Chevrolet-dealer moeten spoeden, want op is in dit geval ook echt op.â

Prijzen
De Limited Editionâs maken de Captiva en Epica tot één van de scherpste aanbiedingen binnen hun segment. Bovendien gelden voor beide modellen aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, waardoor klanten direct kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst. De Captiva en Epica Limited Edition zijn beide leverbaar via de officiële Chevrolet-distributeur. De Chevrolet Epica is er al vanaf ⬠22.495,-, de Captiva is er vanaf ⬠30.995,-.

Non-stop specials
De Chevrolet Captiva en Epica Limited Edition zijn overigens niet de enige Chevrolet-modellen waar kopers veel voordeel mee kunnen behalen. In het kader van de Non-stop specials wordt namelijk bijna ieder model uit de Chevrolet-reeks geleverd met veel voordeel of gratis accessoires, waarbij het voordeel tot ruim 5.000 euro kan oplopen. Bovendien kunnen consumenten zeven dagen per week online de actuele modelvoorraad van Chevrolet bekijken op www.specials.chevrolet.nl, om zo de Chevrolet van hun voorkeur zelf uit te zoeken. Hier is tevens enige haast geboden, want ook in het geval van de Non-stop specials geldt dat op ook daadwerkelijk op is!