Gemeente Medemblik

Gabberweek zoekt Vrijwilligers

In de week van 2 t/m 6 maart 2009 wordt voor de 14e keer de leukste week van het jaar georganiseerd: De Gabberweek. Dit jaar hebben zich weer 1981 kinderen opgegeven en 248 senioren. Tijdens de Gabberweek zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud. Tijdens de Gabberweek wordt iedereen van en naar de activiteiten gebracht met een echte gabberbus. Kortom weer een week om naar uit te kijken!

Maar wat is de Gabberweek zonder vrijwilligers? Daarom zoeken we jou! Lijkt het je wat om tijdens de Gabberweek te helpen met de activiteiten geef je dan nu op! Ga naar www.gabberweek.nl daarna naar vrijwilligers en daar staat wat je verder moet doen.

De Gabberweek denkt ook aan het milieu. Daarom wordt iedereen dit jaar digitaal ingeschreven. Dat betekent ook dat informatiebrieven, uitnodigingen etc. via de site en de mail rondgestuurd worden.

Informatie/aanmelding
Om de communicatie rond de Gabberweek goed te laten verlopen kan je ons het snelst bereiken via: info@gabberweek.nl voor alle algemene vragen rondom het project, chauffeurs@gabberweek.nl voor vragen rondom de chauffeurs, vrijwilligers@gabberweek.nl voor alle vragen rondom vrijwilligers bij activiteiten, sponsoring@gabberweek.nl voor alle vragen rondom de sponsoring. Je kunt ons natuurlijk ook nog bereiken via de gabberfoon: 0226-355095

Groeten het Gabberweek bestuur!