Gemeente Medemblik

Waardeer uw vrijwilligers!

Kent u mensen of groepen die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor de gemeenschap in één van de kernen van Medemblik? En dat niet voor hun werk, maar gewoon omdat ze goed vinden/vonden dat te doen.

Nomineer deze mensen voor een waarderingsspeld van de gemeente. Want het college van burgemeester en wethouders gaat mensen en groepen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving binnen de gemeente waarderen met een waarderingsspeld. Tijdens de komende Nieuwjaarsreceptie worden de onderscheidingen uitgereikt.

Om in aanmerking te komen voor een waarderingsspeld kan iemand of een groep bijvoorbeeld:
o Iets hebben gedaan bij bijzondere gelegenheden (zoals een reddingsoperatie);
o Iets hebben gedaan van bijzonder maatschappelijk nut; o Iets hebben gedaan waarmee de gemeente Medemblik wordt geprofileerd;

Voorwaarde is wel dat iemand of de groep hiervoor nog niet eerder een onderscheiding heeft ontvangen. De activiteiten zijn niet `uit hoofde van het werk' gedaan. Langdurig lidmaatschap van een vereniging valt niet onder de criteria. Dat past meer bij een Koninklijke onderscheiding.

Kent u iemand of een groep die een gemeentelijke onderscheiding verdient. Meld dit dan, duidelijk gemotiveerd, bij het college van Burgemeester & Wethouders. Dit kan per brief tot 1 december, gericht aan: College van Burgemeester en Wethouders Postbus 7, 1670 AA Medemblik of per e-mail: bestuurssecretariaat@medemblik.nl.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bestuurssecretariaat, tel: (0229) - 54 82 25.