Gemeente Veenendaal


Buurtactiviteitenplannen vertraagd

De afronding van de buurtactiviteitenplannen heeft wegens personeelswisselingen bij de gemeente helaas vertraging opgelopen. Volgens de oorspronkelijke planning zouden de plannen in februari 2005 klaar zijn. Inmiddels heeft de gemeente extra capaciteit ingehuurd om de buurtactiviteitenplannen zo spoedig mogelijk af te maken.

In 2004 heeft de gemeente Veenendaal in overleg met bewoners en instellingen buurtbeschrijvingen gemaakt van de zes speerpuntbuurten in Veenendaal: 't Hoorntje, Molenbrug, Franse Gat, Dragonder-Zuid, Engelenburg en Schrijverspark. De buurtbeschrijvingen geven een overzicht van de situatie in de wijk op het gebied van leefbaarheid, veiligheid en voorzieningen. Ook staan in de buurtbeschrijvingen de belangrijkste problemen die in deze buurten spelen.

Acties
Met de betrokken bewoners en instellingen is in het najaar 2004 gewerkt aan het maken van buurtactiviteitenplannen. In deze plannen komt te staan welke acties er genomen gaan worden om de problemen in de buurt aan te pakken.

Meer info
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten van der Kuijl, telefoon (06) 516 980 17.