Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie

KNMP nieuws OZIS verbetertraject

KNMP nieuws OZIS verbetertraject


14 november 2008

Nieuwsbrief OZIS verbetertraject

Langs deze weg ontvangt u de laatste update over de voortgang van het OZIS verbetertraject en procedures en praktische adviezen om de gegevensuitwisseling te verbeteren. Alle informatie is ook steeds na te lezen via www.ozismonitor.nl

Workshops
Op dit moment hebben zich al meer dan 1100 apotheken aangemeld voor de workshops. Er worden nog een aantal georganiseerd, maar bent u nog niet ingeschreven, wees er dan snel bij want het aantal mogelijkheden slinkt! Aanmelden kan op www.ozismonitor.nl/aanmelden.php en is zo gedaan.

De vergoeding
Diverse vragen komen er binnen over de vergoeding van 1800 euro die gereserveerd is voor elke apotheek die het OZIS verbetertraject succesvol doorloopt. Voorwaarde voor het verkrijgen van deze vergoeding is het bijwonen van de workshop. In de workshop wordt nader uitgelegd wat de gevraagde activiteiten zijn.

Ozismonitor
Na wat opstart-problemen, is de website www.ozismonitor.nl nu werkend en online. Inlogcodes voor de website worden verstuurd naar elke apotheek die bij een workshop aanwezig is geweest. Het kan echter zijn dat het inloggen niet lukt of dat u geen code ontvangen heeft omdat uw email-gegevens niet correct bij ons bekend zijn. Neemt u in dat geval contact op met de helpdesk: 070 3737223. Zij kunnen uw gegevens controleren en een nieuwe inlog-code versturen.

IT aanpassingen
Naast de implementatie van procedures in de apotheek zullen er ook diverse technische aanpassingen plaatsvinden voor een betere gegevensuitwisseling. Met alle leveranciers van apotheekinformatiesystemen worden landelijk afspraken gemaakt over aanpassingen van de OZIS standaard (w.o. mutatiebericht), default instellingen van de systemen (o.a. lengte opvraaghistorie en gebruikstermijnen) en de invoer van een centrale logging. Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Contact
Neem voor praktische ondersteuning of vragen over het traject contact op met de helpdesk via ozis@knmp.nl of 070-37337223.


---

© 2008 KNMP
KNMP Vandaag Vakinhoud Bedrijfsvoering Producten Over de KNMP Dossiers Contact Help