Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 14-11-2008

Politie verricht zes arrestaties in hennepzaak

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagmorgen omstreeks 02.15 uur in een leegstaand pand op de Reginadonk ruim 27 kilo hennep en apparatuur voor de verwerking van hennep aangetroffen. Zes mannen in de leeftijd van 22 tot 38 jaar waarvan vier Roosendalers, een Rotterdammer en een inwoner uit Capelle aan den IJssel zijn aangehouden. De politie werd gewaarschuwd door een anonieme tipgever. Agenten namen poolshoogte en stelden een onderzoek in. In het pand troffen ze op zolder enkele dozen en een vuilniszak met hennep aan. Het bleek te gaan om ruim 27 kilo gedroogde plantdelen en bloemtoppen. De hennep is in beslag genomen. Twee mannen probeerden via het dak te ontvluchtten, maar agenten wisten ze op te pakken. De andere vier verdachten zijn in het pand aangehouden. Allen zijn in verzekering gesteld.

Man opgepakt wegens huiselijk geweld

HOOGERHEIDE: Vrijdagochtend omstreeks 01.15 uur heeft de politie een 45-jarige inwoner uit Hoogerheide opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin. De man zou zijn vriendin aan het gezicht hebben verwond. Ze waarschuwde de politie. De ruzie was ontstaan na een woordenwisseling wat uitliep op een handgemeen. Agenten hebben de man meegenomen. Hij was onder invloed van alcohol.

Franse bestuurder in bezit van honkbalknuppel

BERGEN OP ZOOM: Even voor 20.00 uur hebben agenten op de
Wassenaarstraat een 22-jarige Fransman opgepakt. Agenten gaven de automobilist een stoptekenen stelden een onderzoek in. Ze vonden in de auto een honkbalknuppel. Deze valt onder verboden wapens. De 22-jarige man kreeg hiervoor een transactievoorstel van 130,- aangeboden. Deze betaalde hij.

Man uit Oudenbosch heeft ruim 1000 stekjes in garage

OUDENBOSCH: De politie heeft woensdag een hennepkwekerij in een garage aan de Veenblok opgerold. Een 32-jarige inwoner uit Oudenbosch meldde zich donderdagochtend rond 09.00 uur op het bureau. Hij is
aangehouden.
Een anonieme tip leidde tot een onderzoek. Dit resulteerde in een doorzoeking in het pand. Agenten troffen in de garage een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Ze vonden circa 70 plantjes en ruim 1000 stekjes. Uit onderzoek bleek dat er ook illegaal stroom is afgetapt. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Automobilist komt in botsing met bromfietser

STEENBERGEN: Vrijdagochtend omstreeks 09.00 uur vond op de Graaf Hendrikstraat een ongeval plaats. Een 39-jarige inwoner uit Oud Gastel sloeg rechtsaf en zag een bromfietser over het hoofd. De bromfietser, een 18-jarige man uit Steenbergen, is met verwondingen aan zijn arm en been overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Man opgepakt wegens huiselijk geweld

OUDENBOSCH: De politie heeft vrijdagochtend rond 09.45 uur een 26-jarige inwoner uit Roosendaal in Oudenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn ex-vriendin en het verrichten van vernielingen in haar woning in Etten-Leur. Gewaarschuwde agenten kwamen ter plaatse en hebben na een achtervolging door Etten-Leur, Hoeven Oudenbosch de man aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 14-11-2008 16:47 | © Regio Midden en West Brabant |