Mojo Concerts

Programma Night of the Proms compleet

Jarenlang fungeerde Ahoy als thuisbasis, maar nu maakt de Night of the Proms een uitstapje. Jawel, want het jaarlijkse muziekfestijn pakt het grootser aan: vandaar dat in 2008 de Proms naast Ahoy óók het Arnhemse Gelredome aandoet.

Het programma van dit jaar is helemaal rond. Simple Minds, Live en Sinead O'Connor zijn dit jaar de grote internationale namen waar de Proms hoge ogen mee gooit. Ook het Angels in Harlem Gospel Choir, beter bekend als het Harlem Gospel Choir en het komische muzikantenduo Igudesman & Joo zijn van de partij. Ultravox-frontman Midge Ure vervangt dit jaar John Miles. Ook Erik Mesie (herinner je je Toontje Lager nog?) is van de partij. Natuurlijk ontbreekt het symfonieorkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot niet op het jaarlijkse muziekfestijn.

Verder wordt een tipje van de sluier gelicht van de nieuwe James Bond film met exclusieve beelden van Quantum of Solace. Eén van de klassieke werken op het programma is het Adagio uit het ballet Spartakus van Aram Katsjatoerjan met in de hoofdrol het 18-jarige talent Katchiri Feys.

Vrijdag 14 november 2008
Gelredome - Arnhem
Aanvang: 20.00 uur.
Entree: 42,50 t/m 20,- (exclusief servicekosten)
Voor deze show zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Woensdag 19 t/m zaterdag 22 november 2008
Ahoy - Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur.
Entree: 43,50 t/m 21,- (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop reeds begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten.