Ingezonden persbericht


TV-kok Mathijs Vrieze demonstreert zeven heerlijke broodjes tijdens Margriet Winterfair

Lekker in balans blijven met Linera-vleeswaren

Almelo, 28 oktober 2008 -- Het gezicht van Linera in de winkel is geheel veranderd. Allereerst treft de consument alle Lineraproducten overzichtelijk bij elkaar in het vleeswarenschap. Daarnaast is de verpakking transparant gemaakt, want Linera vleeswaren mogen gezien worden! Verder zijn er enkele heerlijke nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd.

TV-kok Mathijs Vrieze presenteert op de Margriet Winterfair, die van 14 tot en met 20 november in Utrecht zal worden gehouden, zeven heerlijke nieuwe vleeswarentips.

In totaal zijn er nu maar liefst dertien varianten van het Linera-broodbeleg. Iedere variant heeft zijn eigen lage vetpercentage; zij bevatten veel minder vet ten opzichte van de gangbare producten.

TV-kok Mathijs Vrieze

Exclusief voor Linera geeft TV-kok Mathijs Vrieze zeven heerlijke nieuwe vleeswarentips. Tijdens de Margriet Winterfair, die van 14 tot en met 20 november 2008 in de Utrechtse Jaarbeurs zal worden gehouden, zal Mathijs iedere dag demonstreren hoe je met Linera-vleeswaren broodjes op z'n lekkerst maakt.

André Tijm van Zwanenberg Food Group, het moederbedrijf van Linera, licht toe: "Mathijs is behalve kok en TV-personality ook de schrijver van het populaire kookboek Lekker eten en gezonder afvallen. Mathijs geeft zeven heerlijke vleeswarentips met Linera-producten bedacht, waarmee de consument elke dag lekker in balans kan blijven; één voor iedere dag van de week. Deze broodjes heten dan ook simpelweg Broodje Maandag, Broodje Dinsdag etcetera. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Broodje Maandag is een heerlijk maanzaadbroodje met Linera kipfilet en kerrieroerei."

Over Zwanenberg Food Group

Met 1.600 medewerkers en een omzet van 350 miljoen euro (2007) behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven. Zwanenberg beschikt over dertien eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen, waaronder ZWAN (in tientallen exportlanden), Kips' en Linera (in Nederland). Zwanenberg levert ook een aantal bekende private labels en heeft naast de retail ook een sterke positie verworven in het out-of-homesegment, onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren. Zwanenberg exporteert vleesconserven naar meer dan honderd landen wereldwijd.



Ingezonden persbericht