Ingezonden persbericht


Vrijdag 7 November

Persbericht

Athens Arena 01

Athens Arena Vrijdag 14 November Petrol Club Antwerpen

Het Griekse nachtleven is decadent en altijd rijp om geplukt te worden. Bij nacht zwaait Dionysos er na 2500 jaar nog steeds met de scepter. Denk aan prachtige stranden waar tot diep in de nacht doorgefeest wordt. Feesten waar ouzo en wijn rijkelijk vloeien en waar je 's ochtends tussen de dansende menigte de zon op ziet komen boven de middellandse zee. Athens Arena vangt deze sfeer en doet dat door Griekse klassiekers grondig te verbouwen. Het resultaat is een mix van elektro, house en hip-hop met een overduidelijke Griekse twist.

Vrijdag 14 November zullen er drie Dj's de Arena betreden.

Georgios Akritidis a.k.a. DJ Scorpion
Georgios Akritidis is zonder twijfel een van de grootste Griekse Dj's uit Duitsland. Hij begon zijn carrière 13 jaar geleden in Neurenberg waar hij zich in een paar jaar tijd wist op te werken tot een van de populairste en meest gevraagde dj's. Niet veel later werd hij ook Duitsland en Griekenland een graag geziene gast op feesten clubs en festivals.

Van Decibel
Het is vier jaar geleden dat Van Decibel zijn bijbaantje vaarwel heeft gezegd om zich volledig te storten op het nobele ambacht van Disc Jockey. Van Deicbel is een echte alleskunner die moeiteloos laveert tussen moderne Griekse pop, Hip-hop, Minimal en Elektro. Met zijn sets weet hij zowel in Griekse als in Duitse clubs het publiek los te krijgen.

Dj Dim's
Als student bij dag en DJ bij nacht zal Dim's weinig aan slapen toekomen. Ondanks Dimitri Simoglou's chronisch slaaptekort en jonge leeftijd heeft hij een dijk van een reputatie in Brussel opgebouwd. Dit komt mede door zijn uitgekiende sets met een mix van Funky House, moderne Griekse stijlen en oude Rnb.

Voor meer informatie
E-mail : info@musicorama.nl Tel : +31655174570
Website : http://www.musicorama.nl

Athens Arena
14-11-08 Petrol Club Antwerpen

Venues
http://www.melkweg.nl
http://www.petrolclub.be

Acts & parties
http://www.scorpion-music.com/ http://www.azuresessions.com/
http://www.athens-arena.com/

Musicorama, Fibigerstraat 15 HS, 1097KB, Amsterdam, The Netherlands

w: musicorama.nl e: info@musicorama.nl t: +31 655 17 45 70