Artiesten in de veiling voor het goede doel

13/11/2008 09:15

Muziek en Showbureau Jan Vis

Muziek- en Showbureau Jan Vis en Veilingkranten.nl hebben de handen ineengeslagen om geld in te zamelen voor het goede doel. Van 14 tot en met 21 november vindt er een Sterrenveiling plaats, waarbij iedereen kan bieden op optredens van Nederlandse topartiesten als Do, Ali B, Nikki, Dries Roelvink, Albert West, Yes-R en Nathalie Makoma. Alle artiesten werken belangeloos mee aan deze veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Jack Rabbit Foundation (JRF).

De Sterrenveiling is de afsluiting van het jubileumjaar van Muziek- en Showbureau Jan Vis, dat dit jaar zijn 45-jarig bestaan viert. "Een aantal maanden geleden kwamen wij in aanraking met de Jack Rabbit Foundation", vertelt directeur Jan Dirk Vis. "We waren erg onder de indruk van deze organisatie vanwege de professionaliteit en gedrevenheid. Toen het Brabants Dagblad ons vervolgens benaderde voor de Veilingkrant was de link snel gelegd. Dit leek ons een uitgelezen kans om een actie op te zetten voor JRF. Onze artiesten waren meteen net zo enthousiast en wilden graag hun steentje bijdragen."

Veilingkranten.nl is een initiatief van het Brabants Dagblad, BN/De Stem, PZC en het Eindhovens Dagblad. De veiling wordt geopend op vrijdag 14 november om 09.00 uur en eindigt op vrijdag 21 november om 21.00 uur. Mensen kunnen hun bod uitbrengen via de website www.veilingkranten.nl. Zij kunnen bijvoorbeeld bieden op optredens van Nikki, Dries Roelvink en Albert West, maar ook op een kijkje achter de schermen van de Belgische X Factor met Do en een viparrangement bij de opnames van 'De flat van Ali B'. De cheque met de uiteindelijke opbrengst wordt op zaterdag 22 november uitgereikt aan de Jack Rabbit Foundation tijdens het "Dinner with the stars"-gala in 's-Hertogenbosch.

Jack Rabbit Foundation

De Jack Rabbit Foundation concentreert zich op het verbeteren van de levenskwaliteit, gezondheid en educatieve mogelijkheden van kinderen. De focus ligt daarbij op kinderen die in het ziekenhuis verblijven. Een aangenamer verblijf in het ziekenhuis kan aanzienlijk bijdragen aan het herstel van kinderen. De JRF realiseert dan ook diverse projecten in ziekenhuizen die ervoor zorgen dat kinderen het verblijf, de onderzoeken of de lange dagen in een ziekenhuisbed anders beleven. De stichting gelooft dat gelukkige kinderen de basis vormen voor een vreedzame en verdraagzame samenleving.

Muziek- en Showbureau Jan Vis

Muziek- en Showbureau Jan Vis is al 45 jaar actief als professioneel artiestenmanagement- en boekingskantoor. De organisatie vertegenwoordigt - op exclusieve basis - meer dan negentig artiesten, onder wie toppers als de Dolly Dots, Do, Ali B, Nikki, Nathalie, Yes-R en Albert West. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in de totaalorganisatie van (bedrijfs)evenementen.

Voor meer informatie: www.veilingkranten.nl / www.janvis.nl





http://www.janvis.nl