Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Koude donkere dagen, sinterklaas en ... spelletjes! Een actieve Sint met Go Gorilla van Goliath Games

Hattem, november 2008 - De decembermaand is een gezellige, drukke maand. Familiebezoekjes, lekker eten en cadeautjes geven staan centraal. Maar ook niet te vergeten: veel spelletjes spelen met het gezin, vrienden en familie. Go Gorilla, het vrolijke junglespel van spelletjesfabrikant Goliath Games uit Hattem, is een perfect voorbeeld van zo'n gezellig familiespel. De gorilla's van Go Gorilla staan garant voor een geslaagde spelletjesavond tijdens de komende feestdagen Sinterklaas en Kerstmis!

Actie
Het geven van kerstpakketten met daarin persoonlijke cadeaus staan dit jaar centraal en mensen zoeken weer warmte en geborgenheid bij elkaar (bron: Metro). Spellen zijn geliefd en worden tijdens de feestdagen zoals 5 december en Kerstmis graag aan elkaar cadeau gedaan. Ook Go Gorilla, hét actieve actiespel voor kinderen vanaf vier jaar, blijkt nog steeds mateloos populair. Het actiespel was al dé trend van het jaar 2007. Maar ook dit jaar is Go Gorilla hét cadeau idee voor de feestelijke decembermaand.

Luidruchtige junglerace
Onder elkaar zijn gorilla's vreedzaam en weinig luidruchtig. Dat laatste geldt zeker niet voor de deelnemers aan Go Gorilla, want het populaire spel van Goliath Games zorgt voor enorm veel pret. En dat is te horen ook. Het grote voordeel van Go Gorilla is, zoals bij bijna alle spellen van Goliath Games, dat het niet alleen 'fun' geeft maar dat het ook het reactievermogen en de behendigheid van de kinderen met het spel worden ontwikkeld. Alle gorilla's moeten als snelste van de ene kant van het Go Gorilla-eiland door de jungle naar de andere kant van het eiland en daarbij kom je alle mogelijke oerwoud hindernissen tegen. De Go Gorilla junglerace uit Hattem kan worden gespeeld met twee spelers of twee teams en kost E 24,95.

Goliath - één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland - is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed vanaf 1 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Fifi, Triominos, Totally Spies, Stap Op, Holle Bolle Big en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl.